Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!
NPP:
--- Citat: filip85 Novembar 27, 2013, 09:46:47 pre podne ---da da :)
mlada nada Koloseuma :D
--- Kraj citata ---
Svaka čast, kod vas brate niko nema čučanj ispod dve glave
filip85:
čini se ali nije baš tako... nekad je bila jača ekipa, sad ima sve više bildera... :D
doduše, većina ljudi koji se trude i rade dođe do 200 bez problema, a onda se za takve priča okolo kako su izdrogirani svime i svačime i ne skidaju se s hemije, a zapravo stvar bude potpuno obrnuta samo što se biceps pregibačima ne da da se oznoje na čučnju jer od toga nema mnogo vajde kad izađu u grad... :)
a Marka gledam na svakom treningu koliko se kida na tom čučnju, treninzi preobimni po meni, jako mnogo serija i visok intenzitet, ali očigledno se isplatilo... :)
bole gym:
Super forma, kolena ne mrdaju ni milimetar. Bravo!!!
marko14:
hvala svima :D
a sto se treninga tice dugo nisam radio neki klasican pl trening niti planiram skoro , trenutno gvt i ide fino :)
Keef:
i ja sam se izlozio na pl
BP: 112.5
DL: 167
SQ: 105 ( jako slabo al zbog trostrukog preloma noge pre neku god, ali popravice se)
imam 75-76kg, i od skoro 21god.
kakve su mi sanse da doguram do 200kg dl do 22.god?
pl mi nije glavni sport, radim pl u skopu treninga snage koji radim 2-3 meseca pa pauza od 2-3 meseca i tako. prvi put sam poceo da radim s tegovima pre 10-12meseci, al praniram pl ozbiljnije malo kad dobijem na misicnoj masi, nadam se jedno 10ak kg...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju