Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!
vukodav:
--- Citat: Profimare Jun 06, 2009, 02:06:04 posle podne ---
--- Citat: vukodav Jun 05, 2009, 11:49:18 pre podne ---cucanj 210,mrtvak 205,bench 190kg,tezak82 kg
--- Kraj citata ---
Visina?
--- Kraj citata ---
170cm
Pedja_Petrovic:
--- Citat ---nisam natural naravno...niti sam od onih koji to kriju
--- Kraj citata ---
aha..ok..izivni sto pitah 8) 8)
--- Citat ---i to nisu "garazni rezultati" nego sa zvanicnih takmicenja manje
--- Kraj citata ---
ok.
--- Citat ---bench je 180 kg takmicarski i bez opreme naravno,
--- Kraj citata ---
pa to je 25 kg manje od
--- Citat --- 205,benc-ili je ovo garazno?
--- Kraj citata ---
--- Citat ---izlazim u palanku naravno ali ne da bi iscepao nekog,nego da bi se takmicio sto volim taj sport i sto me ispunjava
--- Kraj citata ---
pa sa tim rezultatima koliko se ja razumem ces ovde da ih pocpeas..tj sa tvojom kilazom i 180 kg benchu ima da sve puca ::)
IGOR MILANOVIC:
Ugasite ovu temu svi lazuu, i to do jaja ! Muka mi je od tih prica pija kreati ide 180kg potisak. Ma daj ja onda ja idem trista i nista ne uzimam ,a kad buh uzeo sigurno bih isao 450kg to je ta prica! Sve sami ne otkriveni sampioni !Gde su ti ljudi sto se ne takmice ! Naravno cast izuzecima!!!
Pedja_Petrovic:
--- Citat: IGOR MILANOVIC Jun 06, 2009, 05:57:41 posle podne ---Ugasite ovu temu svi lazuu, i to do jaja ! Muka mi je od tih prica pija kreati ide 180kg potisak. Ma daj ja onda ja idem trista i nista ne uzimam ,a kad buh uzeo sigurno bih isao 450kg to je ta prica! Sve sami ne otkriveni sampioni !Gde su ti ljudi sto se ne takmice ! Naravno cast izuzecima!!!
--- Kraj citata ---
jbg brate..i ja bih voelo da to jednom vidim..iskreno.....svi guraju u picku matreinu.
ja inace nikada nisam smisao toga ni video niti me zanimalo niti sam probao...
ali kada slusam ove price...kao i sto ti kazes..kenja mi se...jbt..svi guraju tone a niko i ne trenira
ile:
pa nek pisu ljudi ,ako ce nekom biti bolje ako slaze za tezine neka mu ,meni bas svejedno dal ce neko dizat 100 ili 400 kg :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju