Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!

<< < (31/378) > >>

dspale:

--- Citat: IGOR MILANOVIC  Jun 06, 2009, 05:57:41 posle podne ---Ugasite ovu temu svi lazuu, i to do jaja ! Muka mi je od tih prica pija kreati ide 180kg potisak.  Ma daj ja onda ja idem trista i nista ne uzimam ,a kad buh uzeo sigurno bih isao 450kg to je ta prica! Sve sami ne otkriveni sampioni !Gde su ti ljudi sto se ne takmice ! Naravno cast izuzecima!!!

--- Kraj citata ---
Ovo je najbolje sto je neko mogao da kaze na ovoj temi 100% upravu.

vukodav:

--- Citat ---i to nisu "garazni rezultati" nego sa zvanicnih takmicenja manje
--- Kraj citata ---

ok.

--- Citat ---bench je 180 kg takmicarski i bez opreme naravno,
--- Kraj citata ---

pa to je 25 kg manje od

--- Citat --- 205,benc-ili je ovo garazno?
--- Kraj citata ---

napisao sam da mi je bench 190kg koliko znam a ne 205kg!
--- Citat: vukodav  Jun 05, 2009, 11:49:18 pre podne ---cucanj 210,mrtvak 205,bench 190kg,tezak82 kg

--- Kraj citata ---
takmicarski guram bez opreme 180kg na treningu 190kg,jer je velika razlika zbog zadrske na grudima koje ima na takmicenju a na treningu je ne radim,nadam se da je sad jasnije

Spartak:

--- Citat: Spartak  Jun 05, 2009, 03:50:07 posle podne ---jedan moj ortak gruva serije sa 180kg na kilazu od 70kg, trenira pola godine samo je jednom uzeo kreatin i nije bio zadovoljan

--- Kraj citata ---
heheh ja inace namjerno nisam stavio smajli na ovaj moj post, koji je inace budalastina i cista parodija na ovu temu :)

nenadns:
ja sam jos odavno za lock ove teme :)

P:

--- Citat: Spartak  Jun 07, 2009, 03:08:27 pre podne ---
--- Citat: Spartak  Jun 05, 2009, 03:50:07 posle podne ---jedan moj ortak gruva serije sa 180kg na kilazu od 70kg, trenira pola godine samo je jednom uzeo kreatin i nije bio zadovoljan

--- Kraj citata ---
heheh ja inace namjerno nisam stavio smajli na ovaj moj post, koji je inace budalastina i cista parodija na ovu temu :)

--- Kraj citata ---
Nisam ni ja hteo da stavim smajli umesto tebe hehe :)

A to da su svi jaki pa jaki su... zemlja Srbija svi imaju IQ 140+ 20cm+ i dizu ohohooo hehe...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju