Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!

<< < (293/378) > >>

Hoop4Life:

--- Citat: rapidsoft  Jul 12, 2014, 05:40:29 posle podne ---
--- Citat: Hoop4Life  Jul 12, 2014, 05:20:29 posle podne ---Pa treba raditi i snagu da bi jednog dana mogao da radi vezbe za hipertrofiju sa vecom tezinom koje ce stimulisati misic da bude veci...

--- Kraj citata ---
Sve je to ok,ja samo malo skrecem paznju i zbog povreda itd.. :)

--- Kraj citata ---

U pravu si za povrede, mrtvo koja je najbolja vezba u univerzumu moze biti i najzajebanija kada se povredis, ali opet male povrede moraju biti pristune ako oces nesto ozbiljno da uradis, ne samo u bb-u i pl-u, nego u bilo kom sportu :)

milan0507:

--- Citat: rapidsoft  Jul 12, 2014, 04:59:43 posle podne ---
--- Citat: Metak  Jul 11, 2014, 09:50:13 posle podne ---ljudi moze li pomoc
Zakucan sam na 140 na mrtvo  i nece vise ni da makne
da nisam dostigo taj natural limit, za moje godine ili kako

--- Kraj citata ---
Ne znam uopste sto se opterecujes sa tezinama u tim godinama, smanji malo ego i bice sve u redu.. Moja preporuka je da smanjis tezine i odradis sve pravilno sa vise reps jer ipak ti nije cilj powerlifting. :)

--- Kraj citata ---

Lep si. Ako neko radi pravilno to smo mi. I mi smo doktori za tehniku, bar vecina nas.

Metak, napisi zadnja tri treninga sta si radio na deadliftu? Detaljno, tezine, broj serija i ponavljanja.

rapidsoft:

--- Citat: milan0507  Jul 12, 2014, 10:08:44 posle podne ---
--- Citat: rapidsoft  Jul 12, 2014, 04:59:43 posle podne ---
--- Citat: Metak  Jul 11, 2014, 09:50:13 posle podne ---ljudi moze li pomoc
Zakucan sam na 140 na mrtvo  i nece vise ni da makne
da nisam dostigo taj natural limit, za moje godine ili kako

--- Kraj citata ---
Ne znam uopste sto se opterecujes sa tezinama u tim godinama, smanji malo ego i bice sve u redu.. Moja preporuka je da smanjis tezine i odradis sve pravilno sa vise reps jer ipak ti nije cilj powerlifting. :)

--- Kraj citata ---

Lep si. Ako neko radi pravilno to smo mi. I mi smo doktori za tehniku, bar vecina nas.

Metak, napisi zadnja tri treninga sta si radio na deadliftu? Detaljno, tezine, broj serija i ponavljanja.

--- Kraj citata ---
Nisam ja mislio na vas nego na njega koji je tek usao u ovaj sport.. a znam da je pisao da hoce bb a ne pl .. zato ja samo malo skrecem paznju,nista u vezi vas i pl.. :)

Metak:
@ milan0507 zagrevanje 60kgx10 i 80kg x 10
100kgx 8, 110x6x2, 120x5, 130x3, 140x1

@rapidsoft cekaj brate, odakle ti znas da ja mozda necu da se takmicim malo kasnije,tj kad ojacam, u pl, a mozda i u strongmenu, a i radim mrtvo, da bi bio, i jak, i snazan, a i veliku.
jednom reciju da ne budem supalj ako me razumes

rapidsoft:

--- Citat: Metak  Jul 13, 2014, 12:33:27 posle podne ---@ milan0507 zagrevanje 60kgx10 i 80kg x 10
100kgx 8, 110x6x2, 120x5, 130x3, 140x1

@rapidsoft cekaj brate, odakle ti znas da ja mozda necu da se takmicim malo kasnije,tj kad ojacam, u pl, a mozda i u strongmenu, a i radim mrtvo, da bi bio, i jak, i snazan, a i veliku.
jednom reciju da ne budem supalj ako me razumes

--- Kraj citata ---
Samo napred :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju