Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!
BulajaaSasa:
a izvini Bojane nije namerno :D u svakom slucaju pratim ja vas rad lepo vama ide i super napredujete, jos uvek je ovo velik broj ponavljanja jedva cekam da vidim sta ce biti kad spustite treninge na max kilaze, mislim keceve.. ako je to cilj naravno. Ako je snaga cilj sta planirate da napadate ako nije tajna ? :) Bukas oces ti mozda preko leta biti u Somboru?
BUKAS:
Lagano smanjujemo volumen, al čekam još da se hormonalna slika popravi. Tezine ya sad nisam ufiksirao. Videćemo, lepse je kad nemaš nista fiksno. Ne ne sad sam na dalje u Bgu. Ako ikad budeš ovde, javi se obavezno.
kizahc:
https://www.youtube.com/watch?v=mxThAQbBASU
Evo i mene..Nikako da okacim, sad se setio!
S'obzirom da treniram sam kod kuce..
A nisam se ni spremao bas za pl :D izas'o s' ortakom cisto da vidim kakav je osecaj! ^^
Bolo Yeung:
Koliko je kg misica otprilike potrebno da se nabaci klasicnim bodibilderskim treningom da bi se benc povecao za oko 20 kg ? (Pitanje se odnosi na muskarca prosecne visine kome su misici proporcionalano raspoređeni koji radi celo telo ukljucujuci i noge a ne samo benc)
djLE:
--- Citat: Bolo Yeung Jun 16, 2015, 03:08:28 posle podne ---Koliko je kg misica otprilike potrebno da se nabaci klasicnim bodibilderskim treningom da bi se benc povecao za oko 20 kg ? (Pitanje se odnosi na muskarca prosecne visine kome su misici proporcionalano raspoređeni koji radi celo telo ukljucujuci i noge a ne samo benc)
--- Kraj citata ---
pa treba izmedju 7.36-8.29 kg to je ako se rade noge, a ako ne onda za 20% vise na ove vrednosti
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju