Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman
KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!
BUKAS:
--- Citat: srebrni vuk Jul 08, 2011, 01:05:53 posle podne ---oooo,dzoni dok se ne otvori onaj novi gym ja i ti cemo propanut u onoj "teretani" :-) imah juce vrat na mrtvo dizanje slomiti
--- Kraj citata ---
Nismo pricali na tu temu..kako stojis sa dlom i sqom?
oktagon:
hahaha, cuti dobro je ako zivu glavu izvucemo :DD
srebrni vuk:
sq radim samo sa manjim tezinama jer sam na desnoj nozi imao tezu operaciju ligamenata koljena a ni lijeva mi bas nije zdrava tako da sq sa 60-70 kg radim... dl vukao sam 230zimus, juce na treningu 185x5 al ga nisam duze vremena radio. ovo juce je tek 3 ci trening kako sam uveo dl again ;-)
srebrni vuk:
--- Citat: srebrni vuk Jul 08, 2011, 01:53:51 posle podne ---sq radim samo sa manjim tezinama jer sam na desnoj nozi imao tezu operaciju ligamenata koljena a ni lijeva mi bas nije zdrava tako da sq sa 60-70 kg radim... dl vukao sam 230zimus, juce na treningu 185x5 al ga nisam duze vremena radio. ovo juce je tek 3 ci trening kako sam uveo dl again ;-)
--- Kraj citata ---
a gazda sa naocarima ko sasa matic xaxaxaxaxaxaxa vidje li kako hvali onu sipku,kaze slovenacka... a on je nasao negdje na otpadu zaljeza,svu je rdja napala :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
BUKAS:
--- Citat: srebrni vuk Jul 08, 2011, 01:53:51 posle podne ---sq radim samo sa manjim tezinama jer sam na desnoj nozi imao tezu operaciju ligamenata koljena a ni lijeva mi bas nije zdrava tako da sq sa 60-70 kg radim... dl vukao sam 230zimus, juce na treningu 185x5 al ga nisam duze vremena radio. ovo juce je tek 3 ci trening kako sam uveo dl again ;-)
--- Kraj citata ---
aha ma opusteno samo cepaj onda bp, da ga specijaizujes i bole te patka :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju