Ostali sportovi > Powerlifting/Strongman

KOJE SU VASE MAX TEZINE ?!

<< < (132/378) > >>

breshahils:
Totalno slepački uspeo sam danas da izbacim 150kg 1put, video trebam srediti i kačim što pre, malo me sramota jer je baš, baš ružno podignuto ali jbg...

vlado0550:
Imam isti problem sa prvim ponavljanjem, bebac, a nikada nisam lomio nista, tako da nebi rekao da je to u pitanju...

...sretao sam jos ljudi sa slicnim "problemom"...

Stevcho:
Pa pazite, sto je tezina manja od 1 RM to bi trebalo brze da ide... Ako vam i 60% od 1 RM sporo ide, znaci mozda da su godine treniranja bilderski (spor ekcentricni a pogotovu koncentricni deo ponavljanja) uzele danak, plus malo neuroloska neefikasnost... Resenje je da na duze staze makar serije zagrevanja izvodite ekspolozivno koncentricno... A direktno pred pokusaj maksimuma da probate da "zagrejete" CNS sa malo eksplozivnih sklekova, i slicno.

VeljaP:

--- Citat: Stevcho  Januar 26, 2012, 09:48:32 posle podne ---A direktno pred pokusaj maksimuma da probate da "zagrejete" CNS sa malo eksplozivnih sklekova, i slicno.

--- Kraj citata ---
jesi siguran u ovo?
Kombinovati max i plyo, jedno pa drugo...da ne bude i previse i opasno?

oktagon:

--- Citat: VeljaP  Januar 26, 2012, 10:11:20 posle podne ---
--- Citat: Stevcho  Januar 26, 2012, 09:48:32 posle podne ---A direktno pred pokusaj maksimuma da probate da "zagrejete" CNS sa malo eksplozivnih sklekova, i slicno.

--- Kraj citata ---
jesi siguran u ovo?
Kombinovati max i plyo, jedno pa drugo...da ne bude i previse i opasno?

--- Kraj citata ---

Ja jesam.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju