General Bodybuilding Discussion > Članci
FILOZOFIJA TRENINGA BY MILOS SARCEV
tenssa:
Rekao sam ti vec, donekle je moguce, par kila se mozda i moze dobiti, ali ako zelis ozbilno nesto da napravish pravac u teretanu...
nikadsenepredajem:
znam,odgovorio sam Pedji na pitanje,ali ovo me je interesovalo cisto jel leti radim u selu,i onda pauziram nekih 1 mes do 1,5 meseci,pa da to radim u selu kao zamenu bar tih 1,5 meseci
Pedja_Petrovic:
gubljenje vremena ako su ti ciljevi koje si napisao
TO NE VREDI
nikadsenepredajem:
moze malo pojasnjenje zbog cega? ako si sasvim dobro povezan brain-muscle??
Pedja_Petrovic:
pa kakve veze ima sve i da izuzem to da ti KAO PCOETNIK NEMOZES OSTVIRTI MUSLCE BRAIN CONNETTCION jer za to su potrebne godine i poznavanje svog tela
milos kada je to obrazlogao je mislio na to da se odredjenim vezbama u teretani ne mora raditi po defaultu
bench press za grudi i 4 do 6 ponavlnja..pa kosa...pa ravno razlvacanje itd tj sve ono sto smo gledali kako to radi arnold
vec je naglasio da ako jedan dan dodjes u teretanu i benzh t ide savrseno te si ostavrio odlcian muscle brain connettiocn pri toj vezbi i odes na kosi benhc i nisi dovljno skoncetrisan na to,ONDA JE BOLJE DA SE VRATIS ILI DA I NE IDES SA BENHCA VEC DA GA UMESTO 4 SERIJE STANDRDE URADIS TAJ DAN 8 i da ce rezluatati biti fenomelani ali samo pod uslovom DA TO NIJE MEHANICKO GURANJE..
ovo sve je potrebno raditi sa vezbama koje dirketno pogadaju vezbani misic a ne sa MILITARY VEZBAMA
jer ti se sa tim vezbama sve i da se povezes sa mozgom nemozes spremiti ni za cooperpov test a ne da nateras misic da raste....a meni je jos gluplje sto o ovome i raspraljvan na nacin bukvalno sraman i meni ne primeren..
cuj raditi masu sa sklekovima iz muscle brain connection..o jebem te......u malo da ne kazem koga.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju