General Bodybuilding Discussion > Članci

FILOZOFIJA TRENINGA BY MILOS SARCEV

<< < (28/58) > >>

nikadsenepredajem:
pa ne znam,to si upravu naravno,nego ono,vidim imaju neka takmicenja uzgibovima sklekovima pa ih sigurno moraju trenirati + imaju dobru genetiku + sredjenu ishranu....

djLE:

--- Citat: nikadsenepredajem  Mart 31, 2010, 09:30:40 pre podne ---pa ne znam,to si upravu naravno,nego ono,vidim imaju neka takmicenja uzgibovima sklekovima pa ih sigurno moraju trenirati + imaju dobru genetiku + sredjenu ishranu....

--- Kraj citata ---

sine te crnce sto vidis na yutubu hanibal itd ....
koliko samo oni kura imaju iza sebe ne bi verovao a najveca ja zabluda je ....
 jel masa ljudi nema pojma sta je hemija pa onda vide da rade propadanja zgibove i krecu sa onim pricama
oni to mogu jel su crnci, rade to ceo zivot samo sklekove itd......HEMIJA brate HEMIJA!!!!

nikadsenepredajem:
ma nisam ja taj retard,da se palim na reklame i te fore kao sto su hanibal,tacno je da sam video njih,i kake to ima veze crnci ceo zivot rade zgibove sklekove,pa ja treniram od kad znam za sebe,nije to,nego crnci stvarno imaju drugaciju muskulaturu,tacnije drugaciji im je nesto raspored krvnih zrnaca ili tako nesto,a i imaju 2 misica vise u nogama,bar sam ja tako cuo..

djLE:

--- Citat: nikadsenepredajem  Mart 31, 2010, 11:54:10 pre podne ---ma nisam ja taj retard,da se palim na reklame i te fore kao sto su hanibal,tacno je da sam video njih,i kake to ima veze crnci ceo zivot rade zgibove sklekove,pa ja treniram od kad znam za sebe,nije to,nego crnci stvarno imaju drugaciju muskulaturu,tacnije drugaciji im je nesto raspored krvnih zrnaca ili tako nesto,a i imaju 2 misica vise u nogama,bar sam ja tako cuo..

--- Kraj citata ---

kazem ti hemija..AAS

Borne:
Procitao sam sve ovo, ali posto sma ipak pocetnik, (trenirao sam bez veze nekih 1god) treba mi Vas savet.
naime u teretanu gde treniram nema nikakve masine, samo tegove, bucice, par lat masina, nekoliko bench klupa.

Zbog obaveze nikako ne mogu da idem svaki dan u teretanu, takod a sam iskombinovao da idem pon,sre,pet i subotom.
Zelim da radim ovo sto je Pedja napisao na prvu stranu ali neznam kako...Ovako sma mislio:

Ponedeljak-noge
Sreda-grudi
-Petak-ledja
-Subota: ruka+ramena

--- Citat: Pedja_Petrovic  Maj 30, 2008, 04:25:06 posle podne ---Izabertite 4 razlcite vezbe sa istu misicnu grupu ili mogu da budu I misici antagonisti..!!!

--- Kraj citata ---

Posto sam trenirao bezveze nisam obratio paznju sta i kako, sta to znachi ANTAGONISTI?
ako je mguce da napravimo dobar trtening za mene, ja hocu da vam poslusam..dosta mi je vise da treniram ovako(nikako)...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju