General Bodybuilding Discussion > Članci
FILOZOFIJA TRENINGA BY MILOS SARCEV
Pedja_Petrovic:
nemoj da radis ove trneinge a tvom 'treneru" kazi da te nauci OSNOVNE VEZBE I PRAVILNO IZVODJENJE POKRETA
dzenotiii:
--- Citat: Pedja_Petrovic April 26, 2011, 12:04:04 posle podne ---nemoj da radis ove trneinge a tvom 'treneru" kazi da te nauci OSNOVNE VEZBE I PRAVILNO IZVODJENJE POKRETA
--- Kraj citata ---
E hvala puno :) pito sam i trenera dao mi je isti odgovor i da te supersetove ostavim za kasnje kad mi se adaptira misic na ove pocetne vjezbe :) samo jos jedno kratko pitanje ako nije frka :) . . . tice se misicnih grupa koje radim
sad da li je bolje radit po 2 misicne grupe i koje . . .
trenutno vagam 120 kila na visinu od 190 tako da zelim samo da skinem na 100 pored cardia i ishrane koje misicne grupe da radim
trenutno idem ovako
pon ledja biceps
utor prsa triceps
srij noge ramne
pa pauziram i ponavljam + svaki dan cardio tracnje eventualno biciklo il steper
Da li je ovo dobro il da promjenim misicne grupe
hvala unaprijed
Milan Valjevic:
--- Citat: dzenotiii April 27, 2011, 02:59:33 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic April 26, 2011, 12:04:04 posle podne ---nemoj da radis ove trneinge a tvom 'treneru" kazi da te nauci OSNOVNE VEZBE I PRAVILNO IZVODJENJE POKRETA
--- Kraj citata ---
E hvala puno :) pito sam i trenera dao mi je isti odgovor i da te supersetove ostavim za kasnje kad mi se adaptira misic na ove pocetne vjezbe :) samo jos jedno kratko pitanje ako nije frka :) . . . tice se misicnih grupa koje radim
sad da li je bolje radit po 2 misicne grupe i koje . . .
trenutno vagam 120 kila na visinu od 190 tako da zelim samo da skinem na 100 pored cardia i ishrane koje misicne grupe da radim
trenutno idem ovako
pon ledja biceps
utor prsa triceps
srij noge ramne
pa pauziram i ponavljam + svaki dan cardio tracnje eventualno biciklo il steper
Da li je ovo dobro il da promjenim misicne grupe
hvala unaprijed
--- Kraj citata ---
odvoji noge i rame ne ide jedno sa drugim...ne znam uopste ako radis nogu kako treba odakle ti snaga za rame a tek posle toga i za trcanje :o :o :o..onda uopste po tome ne radis noge kako valja najbolje bi ti bilo da jedan dan treniras ,jednu misicnu grupu
npr
pon-grudi
uto-ledja
sre-rame
čet-ruke
pet-noge
sub-ned -off
Farmaceut91:
x2
Aca94:
a da proba ovako malo je mnogo 5 dana bez odmora
pon-grudi