General Bodybuilding Discussion > Članci

FILOZOFIJA TRENINGA BY MILOS SARCEV

<< < (50/58) > >>

Pedja_Petrovic:
nemoj da radis ove trneinge a tvom 'treneru" kazi da te nauci OSNOVNE VEZBE I PRAVILNO IZVODJENJE POKRETA

dzenotiii:

--- Citat: Pedja_Petrovic  April 26, 2011, 12:04:04 posle podne ---nemoj da radis ove trneinge a tvom 'treneru" kazi da te nauci OSNOVNE VEZBE I PRAVILNO IZVODJENJE POKRETA

--- Kraj citata ---

E hvala puno :) pito sam i trenera dao mi je isti odgovor i da te supersetove ostavim za kasnje kad mi se adaptira misic na ove pocetne vjezbe :) samo jos jedno kratko pitanje   ako nije frka :) . . . tice se misicnih grupa koje radim  
sad  da li je bolje radit po 2 misicne grupe i koje . . .
trenutno vagam 120 kila na visinu od 190  tako da zelim samo da skinem na 100   pored cardia i ishrane koje misicne grupe da radim

trenutno idem ovako
pon            ledja biceps
utor            prsa triceps
srij             noge ramne
pa pauziram  i ponavljam  + svaki dan cardio tracnje eventualno biciklo il steper
Da li je ovo dobro il da promjenim misicne grupe
hvala unaprijed

Milan Valjevic:

--- Citat: dzenotiii  April 27, 2011, 02:59:33 posle podne ---
--- Citat: Pedja_Petrovic  April 26, 2011, 12:04:04 posle podne ---nemoj da radis ove trneinge a tvom 'treneru" kazi da te nauci OSNOVNE VEZBE I PRAVILNO IZVODJENJE POKRETA

--- Kraj citata ---

E hvala puno :) pito sam i trenera dao mi je isti odgovor i da te supersetove ostavim za kasnje kad mi se adaptira misic na ove pocetne vjezbe :) samo jos jedno kratko pitanje   ako nije frka :) . . . tice se misicnih grupa koje radim  
sad  da li je bolje radit po 2 misicne grupe i koje . . .
trenutno vagam 120 kila na visinu od 190  tako da zelim samo da skinem na 100   pored cardia i ishrane koje misicne grupe da radim

trenutno idem ovako
pon            ledja biceps
utor            prsa triceps
srij             noge ramne
pa pauziram  i ponavljam  + svaki dan cardio tracnje eventualno biciklo il steper
Da li je ovo dobro il da promjenim misicne grupe
hvala unaprijed

--- Kraj citata ---
odvoji noge i rame ne ide jedno sa drugim...ne znam uopste  ako radis nogu kako treba odakle ti snaga za rame a tek posle toga i za trcanje  :o  :o  :o..onda uopste po tome ne radis noge kako valja          najbolje bi ti bilo da jedan dan treniras ,jednu misicnu grupu

npr
pon-grudi
uto-ledja
sre-rame
čet-ruke
pet-noge
sub-ned -off

Farmaceut91:
x2

Aca94:
a da proba ovako malo je mnogo 5 dana bez odmora
pon-grudi