Ostalo > Offtopic
Aj vi meni malo da pomognote :)
IFBBPro:
--- Citat: laracroft ---mi se u bg samo slazemo da su dzipovi dobri,a ti si ga pomenuo u opciji...:)ja sam neodlucna kad bi imala para kupila bi bar 4zivotne zelje....ovako koliko para toliko muzike.
ja zivim u centru i nisu mi potrebna,inace imam vectru 1996,jos uvek moze 130km da dogura,iz nemacke uvezen,a muziku sam ja budzila:/hehe kad zensko pocne u kolima....
--- Kraj citata ---
Samo 130?? Hmmm... 8O 8O
Zoka:
ma jesam pomenuo dzipa ali rav 4 sa 2 vrata, mislim da je oko 4 m... ovo drugo je strava... veliko brate :)
IFBBPro:
Toyota rav 4 je kulturni gradski dzip.. a ne monstrum koji trosi 20 litara :)
Zna Papageno sta valja ;)
milan45:
polovan - nikad neznas ko ga je vozio i kako! pa neka je star samo 2 godine.
a novo je novo ti si prvi kako ga budes ti cuvao takav ce i biti.
ja sam sebi kupio nov i jako sam zadovoljan jer novo je novo
laracroft:
zavisi da l i imas da biras,nemaju svi para bas za novi auto a govorimo o cenama od 10.000eu pa nadalje....
p.s samo 130 ?pa za 1,6motor benzinac nije los,a i ne zarim se na velike brzine,smara to,mene je cela cimka oko kola smorila nakon dve godine i vrlo uzivam kao suvozac...da ne mislim,voze ko budale po gradu,izgubis zivce
sada su se sa polovnim toliko usemili da stvarno dovoze iz nemacke super ocuvana,tmao je servis toliko skup,placa se na sat plus deo ako treba da se zameni popravi dodatno da se njima vise isplati da na kredu ili kupe nov,pritom su njihovi putevi extra ne drnda se ko kod nas.italija je vec rizicnijia,nemam poverenja bas u kola dovezena odatle.mnogo je kradenih
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju