Ostalo > Offtopic

Aj vi meni malo da pomognote :)

<< < (12/17) > >>

Big_Rasha:

--- Citat: sasacg ---Nije 130ks ,nego ovaj novi 2.0TDI od 140ks.Pomenuti TDI motori imaju najveci obrtni moment od 1900-2500 o/min,tako da voznja preko 4000 o/min nema nikakvog smisla vec samo steti motoru.Imam dobrog ortaka mehanicara koji je popravio desetine takvih motora upravo iz tog razloga
--- Kraj citata ---
Pazi nikad nisam vozio TDI, i nisam nesto u toku sa novim trendovima, jer nemam ppara ni da sipam plin u Yuga tako da...
E da znas da ne moze imati veci obrtni moment na 2500 nego na 5000 NIKAD... A sto se tice voznje, menjanje na 4000 obrtaja je super, kako si i sam rekao da obrtni moment solidno vata na 1900, znaci da ako ima 5 brzina i kad promenis brzinu sa 4000, obrtaji bi trebali da padnu na malo iznad 1000... Znaci sto se tice ubrzavanja slobodno ga mozes terati do crvenog... A na otvorenom putu, za odrzavanje brzine nema smisla 4000obrt. Ko bi to radio?

Big_Rasha:

--- Citat: IFBBPro ---Laracroft.. benzin 1.6 vectra (bilo stara bilo nova - nebitno) mora moci preko 130.. znaci sigurno moze nekih 15-ak banki samo sto ti nisi toliko vozila to je druga stvar.. ako moze golf 2 obicni dizel 1.6 od mog prijatelja 135.. ako moze golf 2 od mog brata 1.6 GTD 155.. moze i tvoja vectra :) believe me :)
BUT DONT TRY THIS AT HOME - ON THE ROAD :)
--- Kraj citata ---

Maz brzina zavisi najvise od menjaca... A ta vekta ima jako slaqb motor (znam da oba 2000 kuba ima oko 100 konja), tako da je taj motor napravljen da bude dugotrajan... E sad zavisi od servisa i odrzavanja motora... Tj ako fabricki ima 80 konja, mozda sada ima 60...
P.S. Ja sam Yuga terao 150 na auto putu Bg-Nis. Zaleteo sam ga od Smedereva do Soko banje :wink:

Pedja_Petrovic:
FIAT TIPO -SEDICI VALVE.......130  KW...2000 ccm....

KADA SMO SE VRACALI IZ GRCKE I OSTAVIO SAM AUTO U KRUSEVCU....

KRENUO SAM IZ KRUSEVCA U 02.15 NOCU A U BACKU PALANKU SAM DOSAO U 04.45........HAHHAHHAHAH..PA VI RACUNAJTE......

MALI VISE TROSI...ALI.......MUNJA NEBASKA..PRANGIJA....

sasacg:
Rasho,nikad nisi vodio dizelasa sa turbinom a solis mi pamet.Prijatelju pitaj nekog ko se razume u motore gde je najveci obrtni moment TDI i slicnim motorima-od 1750-2000 obrtaja a ne na 5000,i pitaj da li je pametno da ga teras u crveno koje ovim motorima pocinje vec na 4600-4700 o/min

Tanjica:
Ja sam tek 06.04. ove godine položila vozački. I eto, kupila sam renoa 5 iz 90-te (1600E). Još ne baratam sa terminologijom, ali su mi savetovali da kupim neki stariji auto da se naviknem da osluškujem zvuke i ako lupim branik da ne moram da platim bogatstvo da ga promene. Sasvim sam zadovoljna. Savrsen je! U stvari zaljubila sam se u njega čim sam ga videla  :D al to ne smem da kažem dragom da ne bude ljubomoran  :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju