General Bodybuilding Discussion > Članci
PROTEINI I CARBO HIDRATI
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Markoni ---puno ti hvala .
--- Kraj citata ---
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Markoni ---:?:
--- Kraj citata ---
....HAHHAHAH..tu sam markoni....tu sam...
ma gle...kada bi mene neko gledao to je degutantno...ja sam ti krmaca po pitanju whey proteina....
markoni ja gutam sve sto mi dodoje pod ruku po tom pitanju...a posto ovo nije jednostran sajt,tj nekoga po na osobno ne reklamira ja mogu da ti kazem da sam korsito i DIMATYZE,WEIDER,ULTIMAT,PRO LAB,ON,BIO TECH,SCITEC,CYTOGEN........itd itd...da sada ne nabrajam....
razlog toga svega je taj sto ja dnevno pijem i ppo 200-250 grama praska dnevno...
uvek sam gledao da recimo losiji kvlaitet...bio tech,cytogen,scitec iitd...uzimam u masi....tada mi i nije bitna forma nego neke druge stvari i onda tako ne vodim ni racuna o o tome koji prtoei uzima....nosim se sa onim....pa valjd aima bar necega dobrog unutra :wink: :wink: :wink: :wink:
e kada predjem na defku onda je sve ozbiljnije i onda necu da se zajebavam sa govnima nego uzimam real things..
ove godine sam se ubijao od dymatize,i kako si mogao videti neki su mi pomogli sa DESIGNER-OM I ULTIMAT WHEYOM-obadva se uextra kvaliteta....
ako bas nemas izbora.probaj da vidis kakva je cena labrade v-60,a ako ti to nije odgovrajacue vidi za ON whey..odlicnog je kavlaiteta..
a po meni je najbolja solucija da nazoves pansport da ti oni posalju na kucnu adresi iso-100 jer imaju na lageru u velepordaji u novm sadau sigurno...
nazovi....467-300 i to je to....javi ti se jedna ljubazna maca :wink: :wink: :wink: ...kazi ja te prepporucio :twisted: :twisted:
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Markoni ---sto se tice ISO-100 tamara iz pansporta dolazi sledece nedelj dolazi u beograd pa cu to videti sa njom,nego hteo bih da uzmem jos neki .
1.posto mogu da pijem samo izolate i hidrolizate tako da V-60 mi nije opcija (on je mesavina proteina) kao ON protein(ima koncentrat) , problem je zeludac ,probao sam svakave koncentrate a i kombinacije proteina ali nema sanse da ih pijem(ko zna koliko sam para bacio) zato i pitam za ISOPURE ultimate vidim da nije skup a ima 86% proteina ultrifikovanog izolata whey-a a cena mu je oko 4200 ?
2.ako imas neki bolji predlog reci ?
3.ima li jos neki hidrolizat u prodaji kod nas ?
--- Kraj citata ---
...ufff.sada se secam nekog tvog posta negde u vezi tih proteina....
soory ali onda se ipak moras opredeliti samo na iso-100 ja stvarno enznam ni jedan drugi prot koji bi po svom sastavu uspeo da ti ne stvara problem..
sooruy ali tako stvari stoje...najbolje ti je da narucis onda neko malo pakovanje iso -100 ako vec nema love pa da se tako iz mesesa u mesec krpas..
Pedja_Petrovic:
no problemo bro.....za to smo tukaj...da se dopunjujemo.....
Markoni:
pedja aj daj primer za obrok pred spavanje , koliko bi trebalo proteina trebalo uzeti u tom obroku , da li treba nesto povecati unos prot. za taj obrok ili da bude u rangu ostalih ?
pomenuo si da mleko i voce ne idu zajedno , kako i kada da uzimam mleko(kefir) ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju