Ostalo > Offtopic

malo novosti iz svijeta muzike

<< < (4/5) > >>

Momcina:

--- Citat: Plazma_King ---Plazma slusa : 2Pac, Snoop Dogg, Dr.Dre, Eminem, Onyx, Eazy E, Chingy, Nelly, 50 Cent, G Unit, Julz Santana, C-Murder, South Central Cartel, Too Short, MC Ren, Scarface...
--- Kraj citata ---

Svaka chast , tu da dodam jos jadakissa i eto moje liste :)

markoni87:

--- Citat: Momcina ---
--- Citat: Plazma_King ---Plazma slusa : 2Pac, Snoop Dogg, Dr.Dre, Eminem, Onyx, Eazy E, Chingy, Nelly, 50 Cent, G Unit, Julz Santana, C-Murder, South Central Cartel, Too Short, MC Ren, Scarface...
--- Kraj citata ---

Svaka chast , tu da dodam jos jadakissa i eto moje liste :)
--- Kraj citata ---

ja bih dodao NAS,MOP,malo francuza (sniper,antilop sa,lord kossity,mafia k1 fry,rim-k,serum,f.b.i,kool shen...)

a izbacio bi g unit,50 cent,snoop doog...

thor:

--- Citat: Markoni ---Markoni slusa , Iron Maiden , Whitesnake , AC/DC , RHCP , CULT , Metaliku , Gunse , Audioslave , Linkin park ...
--- Kraj citata ---

markoni ovo bi ti se svidjelo Whitesnake, gostuje za 4 tjedna u Münchenu, a nesto malo kasnije i Metalika(na jednom velikom konzertu sa puno ostalih bendova)

thor:

--- Kraj citata ---

Plazma , ti si car!!!, jedino sam te mogao sa tom musikom i zamisliti
RESPEKT

thor:

--- Citat: laracroft ---larra slusa:nightwish,sean p.,50cent,bon jovi,80te,latino svih vrsta,...
--- Kraj citata ---

respekt laracroft, imamo slican ukus, ja jos uvijek nekako slusam 80te i nalazim da su bile jako plodne i inovativne(osim u modi), latino je uvijek cool,

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju