General Bodybuilding Discussion > Članci

THE BIG BAD WOLF

<< < (5/7) > >>

Jovancg:
sjajni textovi!

Cu:
Lineup za AC:

Arnold Classic
Gustavo Badell
Moe El Moussawi
Toney Freeman
Kai Green
Ahmad Haider
Marcus Haley
Johnnie Jackson
Dennis James
Victor Martinez
Ronny Rockel
Silvio Samuel
Sergey Shelestov
Branch Warren

Dennis Wolf  je imao hirursku proceduru uklanjanja hernije...

Polomac:
Tnx...
Denis se ipak odlucio da to uradi sto pre...
Da,tek sad vidim u cosku 206strane-breaking news....
Denis se izvinjava fanovima sto ce propustiti ovaj sou....

Vladar:
Vidis, ja prilicno dobro pratim sta se pise i prica po americkim BB forumima, medijima, i nigdje nijesam vidio da neko komentarise da Wolf ima prevelika ramena u odnosu na struk - cak ne mislim da je to u BB uopste moguce. Sto manji struk, a sto veca ramena to je veca sansa za X-FRAME-OM, jelda?

Takodje, nijesam nikad cuo da neko koristi pojam "namestanje misica", a eto cini mi se da sam malo stariji i da malo duze pratim ovaj sport od tebe. Mada ko zna mozda mi je promaklo negdje - u prevodu.

Ne znam gdje vidis slicnost izmedju Ruhla i Wolfa osim u tome sto su Njemci... Ok plavi su i jedan i drugi - mozda je u tome slicnost, a i bili su zajedno sponzorisani od Nutrex-a... Eto cudo "slicnosti".... Ali, koliko ja znam na BB bini se ocijenjuje tjelo, tj. X-FRAME a ne nacionalnost, boja kose ili sponzorski ugovor.

Sto se tice Wolfove forme, istina nije opravdao ocekivanja mnogih, ali samo zato sto je u zadnjih nekoliko nedjelja izgubio 15-tak funti misica, sto ga je ucinilo cvrscim nego na prethodnoj Mr.O (mada to je u stvari forma zar ne?) ali nije imao onaj "wow faktor" koji se iscekivao i sa kojim je sve iznenadio na Mr.O godinu dana prije.

O tome da je bilo koji od gore navedenih savrsen, nedostizan lii sta vec - to je tek daleko od istine, pa Dexu recimo hvali separacija u quadsima, Heathu sirina, Freemanu grozno pokidani peck i sta vec, ali za razliku od njih Wolf ili ima mnogo manje godina (u odnosu na Dexa i Toneya) ili ima mnogo veci FRAME (rekao bih izvanredan X-FRAME) na koji moze stati jos gomila misica sto nije slucaj sa The Giftom - tako da vrijeme radi za njega.

Nego da ne duzim mnogo, mogao bih do sjutra ovako, ali nije zanimljivo da se diskutuje sa nekim ko vec sve zna.  ;)

Pozdrav

vuksa:
lepo receno vlad

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju