General Bodybuilding Discussion > Članci
Tempo - zaboravljeni X-faktor
onel:
Ma ja odkad radim radim isto i napredujem , spustim eto reci 2sec dignem 1 sec ili 1 dignem 1 spustim tako nesto !
The_Bulldog:
Verujem da bi bolje napredovao kad bi obratio paznju na ovo...
Ali ako konstantno napredujes...i ti si zadovoljan...zasto menjati nesto sto radi...
Sinke:
Zanima me da li za svaku seriju mogu da menjam tempo...npr...ako radim 12,10,10,8 na benchu...dal mogu npr 12-412...10-311..8-111...dal to ima neke logike??
igor2806:
--- Citat: Sinke Decembar 31, 2009, 03:05:30 pre podne ---Zanima me da li za svaku seriju mogu da menjam tempo...npr...ako radim 12,10,10,8 na benchu...dal mogu npr 12-412...10-311..8-111...dal to ima neke logike??
--- Kraj citata ---
pa jesil citao serija bi trebala trajati 40-70 sec..a tebi ova serija od 8 traje 24 sec,a ova od 12 ti traje 84 sec...pa ti vidi?nemoj sad biti bukvalista pa u sec..ali povecaj negativni deo ponavljanja kod 8 ponavljanja,i smanji malo tempo kod ovih 12 ponavljanja !
The_Bulldog:
Ne moze se u isto vreme juriti tezina i poceti sa uvodjenjem tempa u trening..pretpostavljam da si na 8 ponavljanja stavio ovaj tempo zato sto stavljas takvu tezinu da ne mozes ni uraditi 4-1-2...kao sto rekosmo...vezbaj svoje misice, a ne da drugi gledaju.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju