Ostalo > Offtopic

Simetrija

<< < (3/4) > >>

markoni87:
ima nas svakakvih  :roll:

Ogi.:
Ma druze, ja uopste ne trazim da bilo ko bude blag sa mnom, kako to ne kapiras?

Ja se ne nadmudrujem ni sa kim, ja samo iznosim svoje misljenje i naravno da ne prezam da ga iznesem ni pred kim, bilo ono pogresno ili ne, radilo se o Pedjosu ili Gospod Bogu i zaista ne vidim nista lose u tome.
Posebno sto imam argument za sve sto kazem.

A ti vidim tupis tu tvoju umisljenu pricu i mojih 10 godina treninga. Kakve veze ima 10 godina treninga sa time sto mi je telo nesimetricno ubi me ako znam, ovde se ne radi o tome koja mi je strana jaca vec o tome KAKAV JE OSECAJ DOK SE RADI VEZBA, znaci i za 20 godina cu imati isti problem.

Napisi ti meni sta ti nije jasno da ti jos podrobnije objasnim.

BTW, zasto govoris o sebi u trecem licu? Tebi sam rekao da si pogresio sobu, sto je i logicno jer sam to napisao posle tvoje poruke.

DingDong:
Asimetrija nema nikakve veze s tim da ti sa desnom rukom izvodis pravilno vezbu a sa levom ne.

Asimetrija je npr. da je meni leva sisa veca od desne.

Ogi.:
Ja mislim da ima veze. Ne znam kako to da ti objasnim... onda se to mozda i ne zove asimetrija... ali mislim da shvatas sta sam zeleo da kazem...

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Ogi. ---Ma druze, ja uopste ne trazim da bilo ko bude blag sa mnom, kako to ne kapiras?

Ja se ne nadmudrujem ni sa kim, ja samo iznosim svoje misljenje i naravno da ne prezam da ga iznesem ni pred kim, bilo ono pogresno ili ne, radilo se o Pedjosu ili Gospod Bogu i zaista ne vidim nista lose u tome.
Posebno sto imam argument za sve sto kazem.

A ti vidim tupis tu tvoju umisljenu pricu i mojih 10 godina treninga. Kakve veze ima 10 godina treninga sa time sto mi je telo nesimetricno ubi me ako znam, ovde se ne radi o tome koja mi je strana jaca vec o tome KAKAV JE OSECAJ DOK SE RADI VEZBA, znaci i za 20 godina cu imati isti problem.

Napisi ti meni sta ti nije jasno da ti jos podrobnije objasnim.

BTW, zasto govoris o sebi u trecem licu? Tebi sam rekao da si pogresio sobu, sto je i logicno jer sam to napisao posle tvoje poruke.
--- Kraj citata ---
.......svoje misljenje je moj priajtelju obavezno da imas...obavezno..i to je super....ali.....ako ti neko dokaze da si pogresnog misljenja onda to ne znaci da treba da nekoga ubijes ili licujes ako tvoje misljenje ne podrzava..ma koliko ono bilo pogresno..

kaze..ti iams dokaze i argumente za sva svoja misljenja...OVO VEC KO ZNA KOJI PUT KAZEM...DAJ IH COVECE!!!!...

kazes da ima problem sa simterijom....ok......daj slike da argumetujes..

kazes da imas kolegu koji en jede edenvo vise od 100 gr protiena a izlgeda fenomenlano....hteo si da kaazes bolje od 50% ljudi na forumu,ali neces..al evo..ja sam rekao..to ej tvoj misljenje..ja znam...

daj slike.....

sa kakvim se ti stalno,argumetima gadjas ai nigde nista....

evo ti ispod slika sto znaci asimterija a sta znaci simetreija...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju