General Bodybuilding Discussion > Članci
Milos Sarcev - zanimljiv clanak
Markoni:
ili najce kada meni drugovi kazu pa sto uzimas to to je hemija , a ja ga onda pitam da mi objasni kako se dobija kojim hemijskim procesom
accountkiller99:
E ovo je stvarno odlicno, nema sta! I ja cu da odstampam, fotokopiram i izlepim po gradu.
THEROCK:
PA DA. CAK I ZA KREATIN PRICAJU DA LI SI TI NORMALAN. ZAVRSICES NA DIJALIZI ZA KOJU GOD. IAKO JA UZMEM SAMO 500GR ZA MESEC DANA PA POSLE PRAVIM PAUZU 2-3 MESECA
LJUDI SU JEDNOSTAVNO NE UPUCENI. TREBA PRVO DA SE RAZUMES U NESTO DA BI SUDIO O TOME. CAK MISLIM DA NI ANABOLICKI STEROIDI NE MOGU DA STETE AKO SE UZIMAJU U NORMALNIM KOLICINAMA
IFBBPro:
Jebi ga, totalno nepoznavanje materije.. ali sta ces takvi su ljudi vole da se prave pametni.
Big_Rasha:
--- Citat: Bokac ---Stvarno svaka cast, cudi me da doktori nisi dovoljno azurirani na ovu temu, zato sto sam skoro i ja imao slicnu diskusiju sa mojim doktorom koji me ubedjuje da, ne preteran unos, vec unos opste bilo kakvih laboratorijskih suplemenata koji nisu dobijeni na prirodan nacin skode zdravlju. Ja sam veliki uzivalac whey proteina i stvarno nikad nisam nikad osetio da mi skode, jedino mi nekada prosto dosadi da ih uzimam pa smanjim dozu ili popijem bas preko volje:)
--- Kraj citata ---
A sta je sa preteranim unosom salama, virsli, sokova na rastvaranje, i kojekakvim ostalim sranjima?????
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju