General Bodybuilding Discussion > Članci

Milos Sarcev - zanimljiv clanak

<< < (2/17) > >>

ZeXnS:
moj mama nije htela da slusa ali me nije mrzelo da se derem :)

puppeter:

--- Citat: LUC1FER ---Fenomenalno!

Ovo cu da stampam i da delim po gradu :)
--- Kraj citata ---

Ma istetoviracu na ledjima pa cu da se setam go po gradu, da mogu ljudi lepo da citaju...i da se dive mojim ledjima u isto vreme... :D  :)  :D  :D  :D  :)

ZeXnS:
da i preseli se u ns prodji pored zeleznicke stanice obavezno :)

THEROCK:
MISLIM DA JE MILOS DOTICNOJ GOSPODJI ODRZAO DOBRU LEKCIJU I DA CE ONA DA RAZMSLI PRE NEGO STO IDICU PUT ZABRANI SINU DA TRENIRA. A STO SE TICE SUPLEMETA MOZE DA UZIMA NARVNO. ALI IPAK JA SAM PROTIV UZIMANJA ANABOLIKA PRE 20-21G. ALI LJUDI NISU UPUCENI KAKVA JE TACNA RAZLIKA IZMEDJU STEROIDA I SUPLEMENATA

puppeter:

--- Citat: THEROCK ---MISLIM DA JE MILOS DOTICNOJ GOSPODJI ODRZAO DOBRU LEKCIJU I DA CE ONA DA RAZMSLI PRE NEGO STO IDICU PUT ZABRANI SINU DA TRENIRA. A STO SE TICE SUPLEMETA MOZE DA UZIMA NARVNO. ALI IPAK JA SAM PROTIV UZIMANJA ANABOLIKA PRE 20-21G. ALI LJUDI NISU UPUCENI KAKVA JE TACNA RAZLIKA IZMEDJU STEROIDA I SUPLEMENATA
--- Kraj citata ---

Eh...pricaj mi o tome...skoro sam se opasno posvadjao sa drugom koji me je ubedjivao da su proteini u prahu stetni i da nistra dobro ne mogu da mi donesu...jebote ko da sam narkoman a zivim 100 puta zdravijim zivotom od svih ljudi iz moje okoline...

A sto se tice ove zene, nikad ona, ko i moj drug, nece promeniti misljenje ma koliko pokusavao, objasnjavao i prilagao dokaze. Na kraju uvek bude "...ma u redu je sve to ali ipak mislim da je stetno..."   Kljucna rec je "mislim" koja ubedljivo ima vecu snagu od reci "ZNAM"...zalosno al' istinito...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju