General Bodybuilding Discussion > Članci

Milos Sarcev - zanimljiv clanak

<< < (12/17) > >>

natasha_bg:

--- Citat: IzvrnutaTorta  Januar 30, 2007, 12:08:10 posle podne ---Tata se ne buni. Pored njega bi mogla da proshvercam i dzak heroina a da ne primeti  :lol: Dok je sa mamom drugacije. Prvo se malo bunila. Bile su joj sumnjive te velike sarene kutije, ali ja sam bila jako strpljiva po tom pitanju, pa i dan danas joj smireno sve ispocetka objasnjavam sta i kako u slucaju da me pogleda onako ispod oka. Do sada se desila samo jedna kriticna situacija, a to je kad joj je dosla neka baba u posetu koja me snimila kako mutim shejk i krenula da prdi u fazonu da "ne to nikako... zivi otrov" i  izlanula mega glupost sa sve cigaretom u ruci "svi proteini su otrov"  :lol:

mama mi se malo uznemirila posle te rasprave, ali sam je uspela smiriti. ma ona je zmaj. sve kapira, tako da nemam nekih problema

--- Kraj citata ---
J a bi tu babu isteralal iz kuce :twisted:
100% bi je isteralal kad bi krenula da mi kenja o tome u mojoj kuci uh

natasha_bg:
E sto se iznerviram kad cujem tako nesto,odma planem
Ja sa mojima nemam uopste problema,mama me je par puta pitala:"sine jel to dobro sto uzimas"?
Ja sam joj rekla da mama, od ovoga cu da narastem kao kvasac.hahaha
Salim se malo,u svakom slucaju dobro sam prosla.

H2SO4:
meni mama nece pa nece da da pare za hormon :(

Pedja_Petrovic:

--- Citat: natasha_bg  Januar 30, 2007, 04:28:10 posle podne ---E sto se iznerviram kad cujem tako nesto,odma planem
Ja sa mojima nemam uopste problema,mama me je par puta pitala:"sine jel to dobro sto uzimas"?

--- Kraj citata ---
..

OPPPPAAA...WLCOME TO THE DARK SIDE OF NATA!!!!!!!

natasha_bg:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Januar 30, 2007, 04:29:43 posle podne ---
--- Citat: natasha_bg  Januar 30, 2007, 04:28:10 posle podne ---E sto se iznerviram kad cujem tako nesto,odma planem

--- Kraj citata ---
..

OPPPPAAA...WLCOME TO THE DARK SIDE OF NATA!!!!!!!

--- Kraj citata ---
Eeeeee tek cete vi da vidite sta je Nata :twisted:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju