General Bodybuilding Discussion > Članci

Milos Sarcev - zanimljiv clanak

<< < (13/17) > >>

habul_m:

--- Citat: natasha_bg  Januar 30, 2007, 04:22:36 posle podne ---
--- Citat: IzvrnutaTorta  Januar 30, 2007, 12:08:10 posle podne ---Tata se ne buni. Pored njega bi mogla da proshvercam i dzak heroina a da ne primeti  :lol: Dok je sa mamom drugacije. Prvo se malo bunila. Bile su joj sumnjive te velike sarene kutije, ali ja sam bila jako strpljiva po tom pitanju, pa i dan danas joj smireno sve ispocetka objasnjavam sta i kako u slucaju da me pogleda onako ispod oka. Do sada se desila samo jedna kriticna situacija, a to je kad joj je dosla neka baba u posetu koja me snimila kako mutim shejk i krenula da prdi u fazonu da "ne to nikako... zivi otrov" i  izlanula mega glupost sa sve cigaretom u ruci "svi proteini su otrov"  :lol:

mama mi se malo uznemirila posle te rasprave, ali sam je uspela smiriti. ma ona je zmaj. sve kapira, tako da nemam nekih problema

--- Kraj citata ---
J a bi tu babu isteralal iz kuce :twisted:
100% bi je isteralal kad bi krenula da mi kenja o tome u mojoj kuci uh

--- Kraj citata ---

Pa i ja bih je kad bi počela kod mene kod kuće pričati o štetnosti proteina. Ja bi joj odmah stavio na stol 100 članaka da se uvjeri dato nije tako i naravno pokazao joj sliku bodybuildera.Kako izgleda nabildan čovjek.  Ona kad bi rekla da je odvratan lik. Rekao bih joj bolje biti bilder nego narkoman, koji se drogira dan noć, spava po ulicama, bavi se kriminalom,itd...
I na kraju bi joj rekao gospođo vi trebate malo da sebe proispitate.

H2SO4:
gospodjo da li ste za ples

TTgirl:
Provalishe me za suplemente!:D Tako da sam i ja zadnja 2 dana provela citajuci clanke izmedju ostalix i ovaj caletu-i sad imam njegovu podrsku!:twisted: :D YES:D

milosd77:
Ipak je 13 godina rano za tegove. Mislim da bi 16 godina bio neki minimum za rad sa tegovima cisto da kosti malo ojacaju. Dizanje velikog tereta je stres za organizam tako da bi trebalo sacekati jos par godina.
Za suplemente se slazem da nijesu opasni ali i ne vidim neku svrhu sta ce to djetetu od 13 godina (5.-6. razred osnovne skole)

Vexxx:
mozda zato shto raste? Obicho ogrnizam koji raste treba josh vishe nutrienata.... A zashto fudbaleri od 13 godina koriste creatin?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju