Multimedia > Slike/Muškarci

10 godina treninga... slike

<< < (5/10) > >>

bebac:

--- Citat: Tony Montana  Januar 10, 2009, 02:59:30 posle podne ---
--- Citat: onel  Januar 10, 2009, 12:35:10 posle podne ---Za 10 godina treninga ovo je 0 , taman da i bez suplemenata trenirao , iskreno moje misljenje :)

--- Kraj citata ---
cekaj da se nacepa uljem kao ti i da se isprzi u solarijumu...

--- Kraj citata ---

Kralj :)
bebi ulje je bitno ;)

b0zaa:
Pa mozda covek zivi da bi vezbao,jer mu je tako lepo,trening na 1 mestu pa onda izgled.U mojoj teretani ima likova koji treniraju 15 god pa i vise pa izgledaju duplo gore od njega i 2-3 njih su bas masni. ali eto ljudi vole da vezbaju. Svaka cast,pogotovu za trbusnjake.

Spartak:
Bravo! forma je odlicna! poradi na slabim partijama, mani se malo grudi i ruka, :)

MarK3:

--- Citat: b0zaa  Januar 10, 2009, 04:07:06 posle podne ---Pa mozda covek zivi da bi vezbao,jer mu je tako lepo,trening na 1 mestu pa onda izgled.

--- Kraj citata ---
pa ako zivi za to onda bi ispostovao neke principe, nebi pijancio,radio bi noge itd itd :D

markosmi:
ne pijancim  ja stalno,pijem ponekad,hocu da kazem da se ne pridrzavam striktno nekih pravila.
te slike koje je moj drug izbacio su slikane cisto zbog trbusnjaka,nisam stao ni u jednu pozu ,
jer nikad nisam ni probao.
volim da vezbam i meni je to zabava i zadovoljstvo.
noge radim ali ne vezbe sa cucnjevima.
znam da su cucnjevi jedna od najboljih vezbi za celu figuru ali ja je ne radim,sto ne znaci da ne radim druge vezbe za noge.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju