Ostalo > Offtopic
Jednostavno EXTREME !
Vladar:
Svaka cast Kekki na iskrenim osjecanjima koja je prenio i podijelio sa svima nama, a sto prvo govori o njemu kao dobrom covjeku jer rijetki su oni koji u ovom vremenu znaju da budu iskreni, i sposobni da izraze svoja osjecanja kako je on to uradio....
Svaka cast i Extremu koji je prepoznao pravi ljudski kvalitet u ovom mladom covjeku i ucinio nesto izuzetno lijepo i veliko za njega, a sto nazalost mnogi ljudi ne bi...
Jako mi je drago da sam clan ovog foruma i sto vidim da su na njemu pravi ljudi i pravi sportisti...
IGOR MILANOVIC:
Stvarno si me iznenadio i ostavo me bez teksta.Tvoja prica nije zaobisla ni moja osecanja.Tolko si lepo i iskreno opisao nas susret da sam mislo da citam neki dobar roman ,u kom su akteri veliki Roni Vejder i ja .Veruj mi da si kroz teks uticao na mene da zamislim tu scenu sa vec navedenim akterima i ulogama i skora da sam, mogao da osetim taj osecaj srece i ispunjenosti i zadovoljstva koji si ti oseti i podelo ga svima nama.Malo je tako iskrenih ljudi koji tako dobro pisu i kroz teks umeju to da predstave na njbolji nacin i dopru do duse i srca citalaca.Mnogo mi je drago sto sam uspeo da svojom pojavom tebi ulpsam dan i ucinim te srecnim i zadovoljnim.Za mene je to bio obican dan a za tebe ne.To sam shvato citajuci ovaj tvoj tekst.Keke predlozio bih ti da se okusas u nekakvom pisanju tekstova zaista to najbilje radis na forumu i verovatno i sire.Posto ti dobro ide treba forsirati onda tu stvar nemoj da se predajes niucemu u zivotu budi istrajan veruj u sebe i u svoje bliznje i sve ce doci u svoje vreme i mesto to ti govorim iz licnog iskustva.Pozdrav i hvala ti jos jednom na svemu sto si napisao o meni .Necu se uobraziti i postati zvezda ostacu isti i kad to zaista postanem. 8) :wink: :lol: :wink:
KasperskY:
Kekka ovo sto si napisao jako je tesko naci u danasnje vreme jer je sve ocigledno napisano iz SRCA!!! Svaka cast tebi sto si taj tvoj susret sa PEDJOM EXTREME i velikim IGOROM podelio sa nama!!! Svaka cast njima na takvom ponasanju prema nekom totalno nebitnom klincu koji se njima tek tako obratio! Ali ocigledno oni ne misle da si nebitan ni TI ni bilo ko DRUGI cim su se postavili prema tebi na taj nacin.I na kraju EXTREME TEAM ne bi bio to sto jeste kada bi se ponasali na bilo koji drugi nacin od onog sto stvarno misle i osecaju!!!
Svaka cast tebi, a i momcima iz EXTREME-a sto ste stvorili ovaj post!!!
Kekka:
Evo ga i glavni krivac! :)
Veliki pozdrav Igore i drago mi je sto si ponovo na forumu, a pogotovu na ovoj temi!
Lepo si rekao da je to tebi bio obican dan, meni definitivno nije! Mislish da je lako sedeti pored tebe ? Mislish da je to svakodnevno iskustvo ?
Veruj mi da nije !
Autentican si definitivno !
Uskoro cu poceti da treniram u EXTREME GYM-u i nadam se da cemo se opet videti... i da cesh imati dosta saveta za mene !
Pozdravljam te puno i iskreno ti zelim taj PRO CARD ! ! !
Ceo forum veruje u tebe i znamo da ti to mozesh !
Nadamo se da cesh nas sve obradovati..
Kekka:
--- Citat: Manimal ---Izvrstan tekst Kekka!
Ne znam da li X-FITNESS magazin ima rubriku "PISMA CITAOCA", a ako ima Kekkin tekst bi definitivno trebao biti stampan u nekom narednom broju istog.
--- Kraj citata ---
To bi bilo super, ali niko sem clanova foruma ne bi znao da je to stvarno tako... delovalo bi kao da je montirana pricha i to onda ne bi imalo smisla..
Ovo se desilo spontano i zato je tako lepo ispalo...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju