General Bodybuilding Discussion > Članci

Re: MILOS SARCEV-post workout supplement

<< < (7/20) > >>

Markoni:
e posto onda sada idem da jedem , hvala pedja , hvala marko  :wink:  :wink:  8)  8)

MARKO DIMITRIJEVIC:
Samo napred!

drafter:
Sta mislite o ovoj kombinaciji???
Cesto radim sledece ako imam whey na raspolaganju.
Kad mi se smiri puls.
Prvo unesem manju kolicinu dekstroze jednu supenu kasiku sa vodom i suvo grozdje oko preko 50 a manje od 100 grama.
Kroz 15min unosim whey
Nakon 45-60 minuta ide klasican obrok 150-200 grama pilece grudi ,pirinac .
Ili
Sta mislite o tome da se unese suvo grozdje sa 100 grama kuvanog pirinca i whey sa vodom...
Za 60min  klasika pilece grudi ,pirinac....
drafter

Markoni:
e i ja sam video da neki uzimaju prvo dekstrozu pa onda whey , je li to uredu ?

sto se tice tvog pitanja ja ti mogu reci samo ono sto sam citao od Beraradija on kaze da je bolje da se unese posle treninga u jednom shakeu whey i brzi secer i to u odnosu 1:2 (o,4g proteina po kg telesne tezine a deks. 0,8g po kg telesne tezine ) nego kao sto neki sportisti unose prvo UH 1,2g po kg telesne tezine a posle protein , tu se vidi i uticaj Milosa koji i on sam kaze da je imao na Dr. Berardija , po tome bolje je da ujednom shakeu budu pomesani whey i deks. nego da ih uzimamo jedno pa drugo .

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Markoni ---e i ja sam video da neki uzimaju prvo dekstrozu pa onda whey , je li to uredu ?

sto se tice tvog pitanja ja ti mogu reci samo ono sto sam citao od Beraradija on kaze da je bolje da se unese posle treninga u jednom shakeu whey i brzi secer i to u odnosu 1:2 (o,4g proteina po kg telesne tezine a deks. 0,8g po kg telesne tezine ) nego kao sto neki sportisti unose prvo UH 1,2g po kg telesne tezine a posle protein , tu se vidi i uticaj Milosa koji i on sam kaze da je imao na Dr. Berardija , po tome bolje je da ujednom shakeu budu pomesani whey i deks. nego da ih uzimamo jedno pa drugo .
--- Kraj citata ---
....bas tako..u svakom slucaju je bolja kombinacija nego posebno.....

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju