General Bodybuilding Discussion > Članci
Re: MILOS SARCEV-post workout supplement
Markoni:
--- Citat: marko ---Meni licno ta dextroza ne prija,zatvori mi apetit...moze neka mala kolicina 40 gr,ja licno vise volim cesce da jedem nego da se nalivam sa whey...
--- Kraj citata ---
pa sta radis posle treninga , kakav je tvoj Post workout proces , kada uzimas whey kada jedes ?
Pedja_Petrovic:
JA PROTEIN PIJEM AKO GA IMAM I 4-5 PUTA DNEVNO..TO MI NIJE PROBLEM...ALI U PWM,JA TAKOJDER NE VOLIM DEX JEL MI SMETA...NE MOGU DA JEDEM KASNIJE NORMALNO...ALI ZATO OPRASIM 100 GR SUVOG GROZDJA I ONDA NEMAM NIKAKVIH PROBLMEA KASNIJE NI SA KLOPOM NI SA NICIM DRUGIM..
MARKO DIMITRIJEVIC:
Ja protein pijem u combinaciji sa dreatine posle treninga i naravno ako ga imam i izmedju obroka,a kao pedja uzmem malo suvog grozdja ili neki prost secer ,neke bombone ili jabuku ...govorim o periodu za masu...
Markoni:
znaci najbolje je PW shake , pa da jedem , pa onda izmedju obroka jos jedan whey :)
Pedja_Petrovic:
--- Citat: marko ---Ja protein pijem u combinaciji sa dreatine posle treninga i naravno ako ga imam i izmedju obroka,a kao pedja uzmem malo suvog grozdja ili neki prost secer ,neke bombone ili jabuku ...govorim o periodu za masu...
--- Kraj citata ---
...naravno..o tome i pricamo :wink: :wink:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju