General Bodybuilding Discussion > Članci
Re: MILOS SARCEV-post workout supplement
Milos Sarcev:
Mozda Pedja moze naci moj post na nasem drugm forumu...(forumteretana...).
Tamo sam isao i u takve krajnosti da sam preporucivao bombone nakon treninga...
Znam da ce se neki pitati da li sam ja "pri sebi"...medjutim - ako razmislite...mi uzimamo glukozu iz kog razloga?
Da stimulisemo lucenje anabolickog hormona inzulina i da imamo dovoljno glukoze da nadoknadimo izgubljeni glikogen...
Znaci SVI oblici prostog secera (osim ciste fruktoze...) koji imaju vecinom GLUKOZU u sastavu - dobar su izbor za ovo sto mi nameravamo da uradimo...
Jedan od mojih klijenata je odlucio da umesto dextroze ili vitarga...ili maltodextrina planira da uzme nemasne bombone...
I?
Imao je fantasticne rezultate uz veoma ukusnu dijetu.
Moj prijatelj Denis DZejms bi uzeo "wafels ili pancakes" napravljene od ovsanih pahuljica...
To je slicno palacinkama i naravno koristio bi pekmez...ili suvo voce....
Znaci - iako ste na SUPERSTRIKTNOJ dijeti...cak i za samo takmicenje - nema razloga da sebi uskratite zadovoljstvo nakon treninga - jer tada vam taj secer - nije NEPRIJATELJ!
Ja ne samo da dozvoljavam mojim klijentima da uzmu oblik secera koji im se najvise svidja (nakon treninga) - nego to i preporucujem...
Zene (ili devojke) nekih od mojih takmicara bi bile veoma inovativne (nadam se da je to nas izraz) i mnoge su napravile raznorazne recepte torti, kolaca i dezerta uopste - koji su po sastavu upravo ono sto nam treba nakon treninga (glukoza, sukroza, polimer glukoze i nemasni oblici belancevina brzog dejstva...)
Markoni:
Ali sta je bolje uzeti prost secer pa kasnije whey ili pomesati pa napraviti shake od deks. i hidrolizovanog wheya .
Manimal:
--- Citat: Markoni ---Ali sta je bolje uzeti prost secer pa kasnije whey ili pomesati pa napraviti shake od deks. i hidrolizovanog wheya .
--- Kraj citata ---
Mozes ih pomijesati poslije treninga.
Pedja_Petrovic:
--- Citat: Milos_Sarcev ---Mozda Pedja moze naci moj post na nasem drugm forumu...(forumteretana...).
Tamo sam isao i u takve krajnosti da sam preporucivao bombone nakon treninga...
Znam da ce se neki pitati da li sam ja "pri sebi"...medjutim - ako razmislite...mi uzimamo glukozu iz kog razloga?
Da stimulisemo lucenje anabolickog hormona inzulina i da imamo dovoljno glukoze da nadoknadimo izgubljeni glikogen...
Znaci SVI oblici prostog secera (osim ciste fruktoze...) koji imaju vecinom GLUKOZU u sastavu - dobar su izbor za ovo sto mi nameravamo da uradimo...
Jedan od mojih klijenata je odlucio da umesto dextroze ili vitarga...ili maltodextrina planira da uzme nemasne bombone...
I?
Imao je fantasticne rezultate uz veoma ukusnu dijetu.
Moj prijatelj Denis DZejms bi uzeo "wafels ili pancakes" napravljene od ovsanih pahuljica...
To je slicno palacinkama i naravno koristio bi pekmez...ili suvo voce....
Znaci - iako ste na SUPERSTRIKTNOJ dijeti...cak i za samo takmicenje - nema razloga da sebi uskratite zadovoljstvo nakon treninga - jer tada vam taj secer - nije NEPRIJATELJ!
Ja ne samo da dozvoljavam mojim klijentima da uzmu oblik secera koji im se najvise svidja (nakon treninga) - nego to i preporucujem...
Zene (ili devojke) nekih od mojih takmicara bi bile veoma inovativne (nadam se da je to nas izraz) i mnoge su napravile raznorazne recepte torti, kolaca i dezerta uopste - koji su po sastavu upravo ono sto nam treba nakon treninga (glukoza, sukroza, polimer glukoze i nemasni oblici belancevina brzog dejstva...)
--- Kraj citata ---
....da secam se da si tamo govrio da cak ponekada 'UKRADES'.od alexandre-/miloseva prelepa cerkica za one koji ne znaju/-gumene bombone....pa to koristis posle treninga...
Pedja_Petrovic:
milose nemoj da se ljutis molim te,ali odlucili smo da ne uzimamo od nikoga i od nigde tekstove bez izricitog odobrenja vlanika i sl....tako da ne bih zeleo da imamo problema sa bilo kim itd...nadam se da razumes...
soory jos jednom,i nemoj molim te da se ljutis u vezi ovoga...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju