General Bodybuilding Discussion > Članci
Re: MILOS SARCEV-post workout supplement
KasperskY:
Ovo sto je Milos naveo mnogo ce znaciti iskljucivo onima koji su u te svrhe koristili odvratnu dextrozu!
Markoni:
--- Citat: BORIS ---Ovo sto je Milos naveo mnogo ce znaciti iskljucivo onima koji su u te svrhe koristili odvratnu dextrozu!
--- Kraj citata ---
ja neznam sto je svima dekstroza odvratna meni bas odgovara , naspem dosta vode deks. ISO-100 i lokanje , mozda zato sto ISO-100 ima blag ukus pa kada dodam deks. bude bas kako treba .
KasperskY:
Moguce Markoni ali brate kada radis trening dva puta dnevno, i pijes te sejkove sa dextrozom dva puta dnevno (svaki put minimum 100g dextroze) to mora da ti se smuci!
Alternativno resenje je bio Vitargo ali sa ovim sto je Milos naveo to je definitivno prava stvar!
Markoni:
--- Citat: BORIS ---Moguce Markoni ali brate kada radis trening dva puta dnevno, i pijes te sejkove sa dextrozom dva puta dnevno (svaki put minimum 100g dextroze) to mora da ti se smuci!
Alternativno resenje je bio Vitargo ali sa ovim sto je Milos naveo to je definitivno prava stvar!
--- Kraj citata ---
u pa jeste , u pravu si , e ja mislim da Vitargo nema u BG
KasperskY:
Nazalost nema!
Ja sam ga donosio iz Nemacke!
Probaj i sa suvim grozdjem umesto dextroze.Ja to radim u poslednje vreme i extra mi se pokazalo!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju