General Bodybuilding Discussion > Članci

Re: MILOS SARCEV-post workout supplement

<< < (12/20) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: BORIS ---Nazalost nema!
Ja sam ga donosio iz Nemacke!
Probaj i sa suvim grozdjem umesto dextroze.Ja to radim u poslednje vreme i extra mi se pokazalo!
--- Kraj citata ---
..ovo sam i ja markoni negde rekao..pogledaj malo,negde na pocetku topica i videti ces..u svakom slucaju..ovo je extra stvar

Pedja_Petrovic:

--- Citat: marko ---Ja sam koristio kombinaciju belance,whey ,creatine jedno vreme,bez vode ,sve pomesano u blenderu...jedina mana ovoga je mogucnost dobojanja salmonele zbopg termicke neobradjenosti belancenta...ali ovo je sport u kome se dosta rizikuje tako da vredi pokusati...10 belanaca,60 gr whey,10 creatina,malo prostog secera po izboru(odvojeno) i 45 min posle ovoga 300 gr piolecih grudi sa pirincem ili kuvanim povrcem.
--- Kraj citata ---
.....ovo je fudo ok..ali drafter je pitao da li postoji nesto za PWM a da se ne korsti whey...ja ne bi bas rekao da je to cisto i sveze belance!!bez dodatka icega..samo dex

Markoni:

--- Citat: pedjos ---
Probaj i sa suvim grozdjem umesto dextroze.Ja to radim u poslednje vreme i extra mi se pokazalo!
--- Kraj citata ---
..ovo sam i ja markoni negde rekao..pogledaj malo,negde na pocetku topica i videti ces..u svakom slucaju..ovo je extra stvar
--- Kraj citata ---

znam da si rekao i Milos je govorio o tome i to ce se probati a i gumen i kiki bombone  8)

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Markoni ---
--- Citat: pedjos ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---

znam da si rekao i Milos je govorio o tome i to ce se probati a i gumen i kiki bombone  8)
--- Kraj citata ---
...hehehheeh..KI-KI....

Markoni:
ne znam drafteru sta da ti kazem gledao sam i nema nista , mozda zelatin

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju