Bodybuilding News & Discussion > X3M HeadQuarters in English

Beta-alanine

<< < (3/10) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Polomac  Jun 10, 2009, 04:11:44 posle podne ---Jasnije naravno.
A sad pre nego si napisao hteo sam bas to da te pitam- ili je upitanju oblik u kom se amino nalaze.
Sve u svemu deluje sjajno,tako da zasigurno ga treba probati i uvrstiti u arsenal.

--- Kraj citata ---

tacno

MAXX:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Jun 10, 2009, 03:50:27 posle podne ---ne..ni slucajno..
vec prilicno opterecuje digeistvini trkat te vec nakon male kolicine PRAHA tj prvog prolaksa kroz plazmu dolazi do zasicenja bas zbog teskoce razgradnje AK koje se nalaze u tom obliku....

--- Kraj citata ---

"... prvog prolaska kroz plazmu..."  - na koju odnosno kakvu tacno plazmu se ovo odnosi?
"... dolazi do zasicenja..."  - do kakvog zasicenja - cega zasicenja i cime?

Pedja_Petrovic:
1.krvnu plazmu jer mora biti apsorbovano i provedeno do celija oputem krvi..ali ovo se uci naravno u PRAKSI..zar ne.?? ;) ;) ;) :D :D

2.dolazi do opterecnjea i zasicenja digestvnog trakta zbog hemijske strukture praska KOJI NIJE FREE FORM AMINO ACIDS -vec se i iz tog razloga kaze ISOLATE npr,vec u njemu ima jos ..itd itd itdi..ali i ovo bi trebalo probati u praksi i dokati na sebi..zar ne??. ;) ;) ;)....

ako nisi mozda primetio i ukapirao a krenuo tamo gde bas i ne bi trebalo iz dobro znanih razloga,onda si trebalo da vidis da me je covek pitao o KONZUMIRANJU ISOLATA U TOKU TRNEINGA...
a ne posle..i ne brini..necu ti dirati tvog spoznora :D :D :D jer ima OK isolat.... ;D ;D ;D ;D

jbt ne mogu da veujrem... ??? ???

MAXX:
Ja ne mogu da verujem da se tebi stalno prividjaju neki "sponzori", "dobro znani razlozi" i slicne utvare... nista od toga nije u pitanju.

Pretpostavio sam da se verovatno odnosi na krvnu plazmu, ali sam pitao radi potvrde jer nije logicna sledeca stvar: ako izolat kako kazes opterecuje digestivni trakt i ako se deo amino kiselina gubi, onda ce u krv dospeti manje odnosno malo amino kiselina... i onda ne moze da dodje do zasicenja (zasicenja krvne plazme, jer je zvucalo kao da se na to oddnosi), nego upravo do suprotnog tj. do manjka - a to bi bilo nelogicno i to sam pitao.

Drugim recima, zvucalo je da recenica znaci da dolazi do zasicenja krvne plazme, jer tako si napisao... i slozices se da bi to bilo nelogicno... a ako pricamo o nekom zasicenju digestivnog trakta, to je onda nesto drugo... podrazumeva se valjda da kompletan nerastavljen protein (bilo koncentrat bilo izolat) nije idealan izbor za trenaznu suplementaciju.

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---Ja ne mogu da verujem da se tebi stalno prividjaju neki "sponzori", "dobro znani razlozi" i slicne utvare... nista od toga nije u pitanju
--- Kraj citata ---

zato sto je svako tvoj pitanje i ne samo meni upuceno vrlo sa cinicnim tonom..
elem..
da odgovrim jer smtram da sam prilicno ok po ovom pitanju..

--- Citat ---ako se deo amino kiselina gubi, onda ce u krv dospeti manje odnosno malo amino kiselina...
--- Kraj citata ---

tacno

--- Citat ---. i onda ne moze da dodje do zasicenja, nego upravo do suprotnog tj. do manjka
--- Kraj citata ---

a ko je pricao o visku ili manjku AMINO KISELINA...???

ja sam rekao ZASCINJE ne sa AMINO KISLINIMA- vec zasicnje digestvnog trakta zbog tezine razgradnje PRASKA(koji nije FREE FORM kao npr LIQ bilo koje vrste i kao takav tj kao takvom mu treba duplo vise vremena da bi ga orgnizam razgradio,a ako sipas stalno malo po malo u toku trneinga a u pitanju je prasak veoma brzo dolazi do zasicenja,NE SA AMINO KISLINIMA vec ZAISNJA DIGESTVNOG TRAKTA SA SUPSTANOCM tj u ovom slucaju PRASKOM..i nesvesno si u pravu,ali buvalno tada radmo sebi medvedju uslugu tj NE RADIMO NISTA,tj misleci da smo snabdeli misic sa potrebinim AKA mi smo u stvari u manjku...) bilo koje vrste u tom periodu tj trenaznom procesu...

--- Citat ---to je nelogicno
--- Kraj citata ---

jbg..vidis da je logicno..samo nisi dovljno sporo citao vec si preleteo...
a evo...ja bi da ti budem sponozr ako hoces  :) :)
cak sto vise...veoma postojem tvoj magazin a ti to u ostalom znas i mozda je doslo vreme za saradnju...
ono..kao..neka je nama krava ziva i zdrava  :D :D :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju