Bodybuilding News & Discussion > X3M HeadQuarters in English

Beta-alanine

<< < (4/10) > >>

MAXX:
jbg .. odgovorio si dok sam ja dopunjavao prethodni post tj. odgovor... procitao sam vrlo  pazljivo nekoliko puta: "pri prvom prolasku kroz plazmu dolazi do zasicenja" -  to zvuci kao da se odnosi na zasicenje krvne plazme, sto smo se slozili da bi bilo nelogicno... da si napisao dopunjeno: "dolazi do zasicenja digestivnog trakta" sve bi bilo jasno... tako da ce pre biti da si ti brzo pisao :) elem. mislim da je sad terminologija razjasnjena ... jer ocigledno o tome se radilo...

sto se tice cinizma... ja bih isto tako mogao da kazem da si ti toliko "naelektrisan" na mene da u svemu sto napisem vidis cinizam... :) :)  kad procitas jos jednom sve sto sam napisao bice jasno da nema mesta za takvu konstataciju...

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---kad procitas jos jednom sve sto sam napisao bice jasno da nema mesta za takvu konstataciju..
--- Kraj citata ---

ok ;) ;)
deal-raw ;) ;) ;)

od sutra se magazin zove THE MAXX  :o :o 8) 8) 8) 8)

MAXX:
e sad... vec sam cuo Ultimate MAXX :) ... dakle prvi sam spreman da se nasalim na racun toga, i nije nikakva tabu tema, niti ima razloga da bude...
inace ozbiljno... aman, pa da li ljudi misle da ja nekom branim i kao da ne bih voleo da mi svi uvoznici uzmu po isti toliki broj strana za reklame kao sto uzima Ultimate.. ma ne isti, nego i veci ako hoce ... svi uvoznici redom...  auu, gde bi mi bio kraj.... to voz ivin putuje sa sedam vagona... no, pusti snovi... :) :)
iinace mislim da ovakav offfff odavno nije vidjen... da sam admin radila bi metla :)

Polomac:
Ma nema potrebe za metlom,zdrava i korisna konverzacija.
Negoo,ova stvarcica od alanina bi mi se mogla dobro pokazati na bajku[posto ga bas sa uzivanjem vozim,ali volim i na vreme da odradim].

kwon:
slazem se sa Polomcem....korisna konverzacija, uvek se cuju korisne stvari

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju