Bodybuilding News & Discussion > X3M HeadQuarters in English

Beta-alanine

<< < (5/10) > >>

Pedja_Petrovic:

--- Citat: Polomac  Jun 10, 2009, 07:48:20 posle podne ---Ma nema potrebe za metlom,zdrava i korisna konverzacija.
Negoo,ova stvarcica od alanina bi mi se mogla dobro pokazati na bajku[posto ga bas sa uzivanjem vozim,ali volim i na vreme da odradim].

--- Kraj citata ---

tacno....vise nego dobro bi ti se pokazao

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---vec sam cuo Ultimate MAXX
--- Kraj citata ---

ma moze i ULTIMATE-THE MAXX..ili THE-ULTIMATE MAXX.... :D :D :D

bitna je sinergija  8) 8)

MAXX:
e pa to bi vec bilo kao ono sto sam rekao - to voz ivin putuje sa sedam vagona . . . :)

NemanjaBG:
 A zar nekom prosecnom,odnosno obicnom vezbacu naturalcu,ne bi bilo dovoljno da uzme odredjenu kolicinu amino kiselina pred trening nekih 30-40 min,iz preparata kao sto su  aminobolik,preload, ili jednostavno nekih 10-15 g hidrolizata,i da lepo odradi trening bez uzimanja tecnih u toku treninga,jer takvom vezbacu one uopste nisu neophodne.Valjda ce amino kiseline da kruze krvotokom tokom treninga i da se postepeno ugradjuju u misic po nekoj potrebi.Pogotovo ako uzmemo u obzir da trening traje do sat vremena,i da naturalan vezbac ne moze da ima tako brutalan i intenzivan trening kao neko na hemiji,sta ce njemu onda tecne? I koliko je neophodno uzeti beta-alanin posle treniga.Da li moze jedna doza ujutru a jedna pred trening,ako se radi o dozi od na primer 1.5-2 grama(pojedinacnoj dozi) ?Ili u danima treninga da se ta jedna doza ne uzima ujutru nego pre i posle treninga,a u danima pauze rasporedi se u 2-3 puta na svaka 4-6  sati na primer.Kao na primer kod kreatina.
   Kakva su vasa misljenja oko tih stvari :)

Pedja_Petrovic:
vrlo kratko
i u jednoj i u drugoj gresis!!!!!

vrlo jedntoavno
a tanak dzep nije razlog pokusaju izmisnjanja tople vode.
ja sa mislio da ti znas cemu sluze PRASKOVI KAO DODATCIISHRANI a posebni hidrozlovani oblici

i da..to nema veze dali si nautral ili ne..neznam iz kog razloga se svi pravdate sa ovim kao JA SAM NATURAL.
pa sta?/

i moje i tvoje potrebe su gledjauci sa stanoviista funkcinisanja orgnizma POPUTNO ISTE..
samo je meni potrebno 30 gr AK u toku trneinga a tebi je potrebno 10 npr....itd itd itd itd itd itd....
znaic.to sto si ti natural po tvom bi trbealo da je prednost tj da smanjis sve na NISTA i da naprdujes...
od te ljubavi enma nista

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju