Ostalo > Offtopic

USVOJEN ZAKON O BEZBEDNOSTI U SAOBRACAJU NA PUTEVIMA!!!

<< < (4/12) > >>

BokY_LA:
cuo sam i da kad se polozi se polozi sa 18 godina za A mora prvo da prodje 5 godina da bi smeo da sednes na bike od 1000ccm? jel to istina? Zakon je ocajan

--- Citat: sasacg  Jun 10, 2009, 02:49:44 posle podne ---Srpske plate,srpski putevi,srpski automobili...a evropske kazne!!!

Ma vazi...stoko smrdljiva!!!

Ajde da se m\lo igramo Evrope,ali po ledjima gradjana....Bitno da je gorivo opet poskupilo,da su novi porezi uvedeni,da se skida koza zbog "krize"...jbg bas "evropski"...A plate,standard,infrastruktura...jebesh to

--- Kraj citata ---
bas tako

legendArni:

--- Citat: BokY_LA  Jun 10, 2009, 05:32:09 posle podne ---cuo sam i da kad se polozi se polozi sa 18 godina za A mora prvo da prodje 5 godina da bi smeo da sednes na bike od 1000ccm? jel to istina? Zakon je ocajan

--- Kraj citata ---

hvala bogu i bas zbog toga mi se svidja... da ne gledam vise balavce kako se kurce na motorima od 1000kubika

Deja:
To zasto je smanjeno me ne zanima, ali se slazem da i jedno pivo ne bi smelo da se popije a kamoli casica rakije.

--- Citat: Ted Arcidi  Jun 10, 2009, 05:07:15 posle podne ---Pa jes do juce smo svi bili trezni sa dve casice,a od danas smo pijani posle jedne,eh i ta medicina sto se menja...da li je 0 ili 0,3 isto ti je,popi jednu i placas kaznu(ostalo i nije bitno) pa se ti cesi. Radi se o tome da ovaj zakon nije donet radi bezbednosti u saobracaju,vec radi popune prazne drzavne kase .Pa tek pare od tih ponovnih ponavljanja kad s enakupe bodovi ihaaaaaaaaaa bice para u budzetu kolko hoces. U ovoj zemlji se nista ne radi za dobrobit gradjana,vec za dobrobit vlasti,bilo i bice.

--- Kraj citata ---

Ted Arcidi:

--- Citat: MarK3  Jun 10, 2009, 05:28:28 posle podne ---A i ako popijes vise od 2-3 piva, ostavis auto gde jeste i ides kuci taxijem ;D Ili se isplati rizikovati :D

--- Kraj citata ---
pa trebali su da uvedu ,na primer,da ako popijes jednu casicu  moras da ostavis auto u javnoj garazi ida dodjes sutra po njega i platis uslugu parkiranja za 24 h,ma to bi bilo idealno za preporod Parking servisa,posto ce jos malo i u mojoj garazi da mi naplacuju parking, ali sve u skladu sa Evropskom unijom,tako to treba.
Da nisu slucajno napisali u zakonu da drzava mora da mi nadoknadi stetu kad otkinem tocak na krateru na sred ulice u centru grada,ali vazno da ja platim taksu za puteve kad registrujem kola,ali valjda je i to za opste dobro

MarK3:

--- Citat: Ted Arcidi  Jun 10, 2009, 06:46:43 posle podne ---
--- Citat: MarK3  Jun 10, 2009, 05:28:28 posle podne ---A i ako popijes vise od 2-3 piva, ostavis auto gde jeste i ides kuci taxijem ;D Ili se isplati rizikovati :D

--- Kraj citata ---
pa trebali su da uvedu ,na primer,da ako popijes jednu casicu  moras da ostavis auto u javnoj garazi ida dodjes sutra po njega i platis uslugu parkiranja za 12 h,ma to bi bilo idealno za preporod Parking servisa,osto ce josmalo i u mojoj garazi da mi naplacuju parking, ali sve u skladu sa Evropskom unijom,tako to treba.
Da nisu slucajno napisali u zakonu da drzava mora da mi nadoknadi stetu kad otkinem tocak na krateru na sred ulice u centru grada,ali vazno da ja platim taksu za puteve kad registrujem kola,ali valjda je i to za opste dobro

--- Kraj citata ---
ili neki slepac isece stubic na parkingu (naravno ne do kraja) i zimi lepo kada napada sneg ti pokidas menjac :(

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju