Ostalo > Offtopic
USVOJEN ZAKON O BEZBEDNOSTI U SAOBRACAJU NA PUTEVIMA!!!
BokY_LA:
--- Citat: legendArni Jun 10, 2009, 05:42:11 posle podne ---
--- Citat: BokY_LA Jun 10, 2009, 05:32:09 posle podne ---cuo sam i da kad se polozi se polozi sa 18 godina za A mora prvo da prodje 5 godina da bi smeo da sednes na bike od 1000ccm? jel to istina? Zakon je ocajan
--- Kraj citata ---
hvala bogu i bas zbog toga mi se svidja... da ne gledam vise balavce kako se kurce na motorima od 1000kubika
--- Kraj citata ---
upravu si al manje vise zbog toga.. nego zato sto vecina pogine.. al ja vozim dugo(nemam A) i hteo bi 600.. i sad zamisli treba da cekam 5 godina
Deja:
To si u pravu :( Ali jbg, to mozda nasi unuci dozive tek.
--- Citat: Ted Arcidi Jun 10, 2009, 06:46:43 posle podne ---Da nisu slucajno napisali u zakonu da drzava mora da mi nadoknadi stetu kad otkinem tocak na krateru na sred ulice u centru grada,ali vazno da ja platim taksu za puteve kad registrujem kola,ali valjda je i to za opste dobro
--- Kraj citata ---
zetz:
--- Citat: BokY_LA Jun 10, 2009, 05:32:09 posle podne ---cuo sam i da kad se polozi se polozi sa 18 godina za A mora prvo da prodje 5 godina da bi smeo da sednes na bike od 1000ccm? jel to istina? Zakon je ocajan
--- Kraj citata ---
Evo zasto treba strog zakon.
sreda, 10. jun 2009, 07:59 -> 17:16
Nesreća u Bubanj potoku
U saobraćajnoj nesreći kod Bubanj potoka poginuli Damjan Janićijević (1987) i Miloš Marković (1984) iz Beograda. Nesreća se dogodila na oko 500 metara od naplatne rampe na autoputu Beograd-Niš.
U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila jutros oko pola šest, na autoputu kod Bubanj potoka dve osobe su izgubile život. Na licu mesta poginuo je vozač Damjan Janićijević (1987) iz Beograda, dok je na putu do Urgentnog centra preminuo njegov brat od tetke, Miloš Marković (1984), takođe iz Beograda, kome je danas bio rođendan.
Nesreća se dogodila kada je vozač automobila "reno klio", koji je išao iz pravca Niša ka Beogradu, izgubio kontrolu i prešao na drugu stranu autoputa.
Saobraćajna nesreća se dogodila na oko 500 metara od naplatne rampe.
Kako je saopštila policija, saobraćaj na autoputu je normalizovan.
sasacg:
Nije stvar samo oko alkohola.to treba NAJSTROZIJE sankionisati,vec sto ima toliko nebuloza u zakonu da to nije normalno...Pa svi strucnjaci su rekli da je zakon sranje,osim policije koja ga je i predlozila.Pitam se zasto...
Stavr je u tome sto je i stari zakon bio dobar,samo ga je trebalo doslednije primenjivati..ali ne...daj da se opet amlo kurcimo i igramo Evrope po ledjima gradjana,,,
zetz:
--- Citat: sasacg Jun 10, 2009, 09:39:19 posle podne ---Nije stvar samo oko alkohola.to treba NAJSTROZIJE sankionisati,vec sto ima toliko nebuloza u zakonu da to nije normalno...Pa svi strucnjaci su rekli da je zakon sranje,osim policije koja ga je i predlozila.Pitam se zasto...
Stavr je u tome sto je i stari zakon bio dobar,samo ga je trebalo doslednije primenjivati..ali ne...daj da se opet amlo kurcimo i igramo Evrope po ledjima gradjana,,,
--- Kraj citata ---
Slazem se, primena zakona je primarna stvar, inace je zakon mrtvo slovo na papiru.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju