Ostalo > Offtopic

USVOJEN ZAKON O BEZBEDNOSTI U SAOBRACAJU NA PUTEVIMA!!!

<< < (8/12) > >>

Deja:
Vishe nije bitno da li vidis policiju na auto-putu. Bitno je da li prekoracis tamo gde ima kamera. Mislim da cak policija i ne sme da te zaustavi vishe na auto-putu, ali naravno kod nas... lOL

Odin:
zakon koji je vise nego nenormalan naravno da otvara jos vise prostora za mahinacije....po novom zakonu dobijas poene ako pandur samo proceni da si opasno vozio(opasna voznja podrazumeva recimo ne samo prekoracenje brzine nego i ostriji start...spadne si noga sa kvacila recimo )i kad se panduri nekom metnu za vrat taj je najebao...ili ces da mu platis ili ode dozvola...a kod sudije za prekrsaje mozes samo da mu kazes pandur me mrzi i nista vise....gledam neki panduri kod mene sa platom od 30 000 voze golfove 5 i pasate a po usvajanju ovog zakona verovatno ce voziti svi mercedese.....zakon je dobar,ali za idealan zakon su potrebni idealni i nepotkupljivi ljudi(sto je kod nas slozicete se nemoguce)tako da je posten svet najebao,a za tatine i mamine sinove nema zime!!!!!!

zetz:
Ne bih generalizovao, mislim da medju policajcima ima postenih i casnih ljudi, ali slusao sam pricu da se pandur iz komsiluka hvalio kako on uopste ne podize platu, jer mu ne treba!

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---a kod sudije za prekrsaje mozes samo da mu kazes pandur me mrzi i nista vise
--- Kraj citata ---

jp.
ja sam uhvacen na radar sa prekoracnjem od 30,te majsotr krenuo da pise i ja mu kazem..NEMOJ NSITA D APISES HOCU DA PLATIM NA LICU MESTA
kaze on..ma jok..to mi radi sebe evidentriamo samo kontralu..i upisa mi podatke na parce papira.
nekolio puta sam rekao da mi ne stvara bez veze problem u sudkse troskove jer hocu da platim..ma jok.
na krjau ga pocastim sa 2 litr cole zero i on me upozori da malo nize imam jos jedna radar i ra usporim....
i nakon 6 meseci mi dodje kazna...bez mog poptis.abez bilo cega..i sa prekoracnjem od 34 na sat!!!!!!!

trazio sam suocenje jer naravno da je to ludost...
da bi odgovr ljutitog sudije bio na 3 meseca...8000 dinara kazna i 3 meseca zabrane vozenj.
bdw..prekraj nije bio ovde ko mene vec u begoradu......
toliko po postenju i postivanju zakona

ninja_bg:
trebao si apelacionom da se zalis na presudu, pa da jebes kevu i sudiji i panduru... :) za sledeci put da znas

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju