Ostalo > Offtopic

USVOJEN ZAKON O BEZBEDNOSTI U SAOBRACAJU NA PUTEVIMA!!!

<< < (10/12) > >>

Odin:
Pedja i ostali forumasi da znate nesto za ubuduce.
kao prvo ako te pandur uhvati na radaru i pokaze ti prekoracenje brzine mozes napomenuti sledece
1.policajac je obavezan da radar drzi na stalku a ne da puca iz ruke jer ko ti moze garantovati da on nije recimo samo krenuo rukom sa radrom prema vozilu i time ti povecao brzinu(95% puca iz ruke)
2.na licu mesta mozes traziti atest radara na uvidjaj(97% pandura ne nosi atest ili nije radar atestiran)
3.policajac koji vrsi radarsku kontrolu mora biti vidljiv na 500 metara(nije poenta uhvatiti te nego te neterati da smanjis brzinu)
ove tri stavke mozete navesti u napomeni koju cete potpisati i ako jednu od obaveza nije ispunio moze da ga duva... ;)

r3d:
Pa i da se ne usaglasis ide tvoja rec protiv njegove, a on je pandur :)
Ja sam se izvukao za obuku i polaganje po novom zakonu, ali svi mladji od '92 godista ce placati obuku i polaganje nekih 350-400e!
NEK NAS SISAJU KAD SMO OVCE I CUTIMO!!!
Odine jesi siguran za trecu stavku? Da je radar vidljiv kontrola ne bi imala smisla...Tj svako bi iza radara produzio svojom brzinom i tako stalno!

ile:

--- Citat: Odin  Jun 15, 2009, 08:27:50 posle podne ---Pedja i ostali forumasi da znate nesto za ubuduce.
kao prvo ako te pandur uhvati na radaru i pokaze ti prekoracenje brzine mozes napomenuti sledece
1.policajac je obavezan da radar drzi na stalku a ne da puca iz ruke jer ko ti moze garantovati da on nije recimo samo krenuo rukom sa radrom prema vozilu i time ti povecao brzinu(95% puca iz ruke)
2.na licu mesta mozes traziti atest radara na uvidjaj(97% pandura ne nosi atest ili nije radar atestiran)
3.policajac koji vrsi radarsku kontrolu mora biti vidljiv na 500 metara(nije poenta uhvatiti te nego te neterati da smanjis brzinu)
ove tri stavke mozete navesti u napomeni koju cete potpisati i ako jednu od obaveza nije ispunio moze da ga duva... ;)

--- Kraj citata ---
          ti kao da si pandur :)

Odin:
Niam pandur daleko bilo,ali imam debelo iskustvo.
sto se tice trece stavke mora da bude vidljiv na 500 metara po zakonu da bi mogao da usporis,a ne sme da puca iza zbuna kao sto i rade svi,samo niko nije obavesten pa to precuti!

ninja_bg:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Jun 15, 2009, 01:47:11 posle podne ---
--- Citat: ninja_bg  Jun 15, 2009, 01:27:06 posle podne ---trebao si apelacionom da se zalis na presudu, pa da jebes kevu i sudiji i panduru... :) za sledeci put da znas

--- Kraj citata ---

naravno
pa bi dobio godinu zabrane i 50 000 koliko je maximalno...
a to sam pitao i tako mi je i receno
cuti i plati..jer mozes samo da dobijes jos vise..

--- Kraj citata ---

koje su to sise... nezavisno sudstvo moj k****

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju