Ostalo > Offtopic

Gej parada - GLASANJE

<< < (3/65) > >>

BokY_LA:
http://www.youtube.com/watch?v=WlbeeKmAo7U
ako se ponovi neka bude jos veca ludnica! Idemo da mlatimo !
kao sto je sasha rekao treba ih @#%^!@ i %^!@#@

MarK3:
Jos malo kada Streight populacija bude manja od Gay populacije , odrzavacemo mi parade i vikacemo : Ja volim p**** ;D ;D  A devojke suprotno ;D :D :D :D :D :D

H2SO4:
chek kako neko moze konstantno pimat kurac u dupe?
znachi neka norma redovnog sexualnog odnosa u odredjenom vremenskom periodu je toliko i toliko - toliko i toliko puta odredjena persona primi kurac u dupe !?
 saberi pomnozi - pa dolazimo do shokantnih cifara!?
pa kako to, kako oni uopste mogu da hodaju dok traje parada, da nije to sve fejk?

Pirat:
ma budale , misle da ce izleciti svoje sexualne frustracije ako naprave paradu ... bore se tu za neka gej prava , pa jbt sami su sebe diskrimisali iz drustva !!! ko  im je pa oduzimao ikada blo kakva prava?  to nikada nece biti normalno sto oni rade i to je valjda svakom razumnom coveku jasno, problem jeste bilo kakva parada , bilo kakvo njihovo isticanje u drustvu , jer se na taj nacin to aktuelizuje i prihvata u drustvu medju mladjim generacijama koji jos pojma nemaju sta je sta... ali nema tu leka jbg , danas svako iskoriscava na jako bezobrazan nacin tu "slobodu misljenja  i govora" medija...

Pirat:

--- Citat ---Ako se dvoje ljudi vole i u vezu ulaze iz iskrenih pobuda i bez prisile ja onda nemam nista protiv. Bolje da vode ljubav nego rat
--- Kraj citata ---

znaci ako ti to mozes da nazoves ljubav , onda tebi svaka cast... to moze biti samo izopaceana ljubav....  ljubav je na toliko mnogo nacina izgubila svoj znacaj i vrednost ... a ove "pojave" su samo jedna od mnogih koje su tome doprinele...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju