Ostalo > Offtopic

Gej parada - GLASANJE

<< < (23/65) > >>

Ruby:

--- Citat: bebac  Jun 22, 2009, 10:30:22 pre podne ---Meni sama činjenica, mogućnost da mi detetu predaje takva osoba me izluđuje, zar tebe ne?
Mislim nikad nemožeš da se pouzdaš da tvoje/moje dete neće poslušati neke "savete" od takve osobe, koliko god ti/ja pričali sa tim detetom i trudili se da mu kažemo da to nije OK i COOL.

--- Kraj citata ---

Kad bi ti samo znao kakve psihopate rade sa decom, ne bi je nikad poslao u skolu. Pederi su jos i bezopasni. (Iako ja ne odobravam javno eksponiranje tog seksualnog defekta). Govorim ti kao neko sa 7 godina iskustva u radu sa decom i ljudima koji istu tu decu maltretiraju na ovaj ili onaj nacin.

Problem je u tome sto se u Srbiji sve zataskava, i kad profesor pipka ucenicu, na nju se jadnu svali kako ga je izazivala..Ovde u Kanadi, cik da popreko pogledas tudje dete, oma te jad snadje :))

duh:

--- Citat: Vexxx  Jun 23, 2009, 05:03:27 posle podne ---
--- Citat: H2SO4  Jun 22, 2009, 06:49:04 posle podne ---ma profesore treba mlatit bilo da su pederi ili obicni orangutani

--- Kraj citata ---

xD

--- Kraj citata ---

+1

DB9:

--- Citat: duh  Jun 25, 2009, 10:57:13 pre podne ---
--- Citat: Vexxx  Jun 23, 2009, 05:03:27 posle podne ---
--- Citat: H2SO4  Jun 22, 2009, 06:49:04 posle podne ---ma profesore treba mlatit bilo da su pederi ili obicni orangutani

--- Kraj citata ---

xD

--- Kraj citata ---

+1

--- Kraj citata ---
+2

The_Bulldog:
Sad vec ima 4 glasa...

Ajs_Krejatin:

--- Citat: The_Bulldog  Jun 25, 2009, 01:32:27 posle podne ---Sad vec ima 4 glasa...

--- Kraj citata ---
ili neko zajebava, ili ima pedera na forumu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju