Ostalo > Offtopic

Gej parada - GLASANJE

<< < (28/65) > >>

Lacika1991:
 ne verujem da je nameštena emisija,po meni se tamo prijavljuju samo teški očajnici kojima treba novac ili neke budale koje bi samo malo javno da se eksponiraju,a pošto ovi što postavljaju pitanja znaju recimo da je on peder,postavljaće mu i takva pitanja u skladu sa zanimanjem xD,niko ne želi rado da da sve te silne pare

duh:

--- Citat: H2SO4  Jun 28, 2009, 09:43:07 posle podne ---treba i te univerzijadiste ocerat, tu ce da banche na racun drzave a drzava se raspada ...

--- Kraj citata ---

Ma navalili na Srbiju da nam sve bolestine navuku pa onda mozemo u EU

H2SO4:

--- Citat: duh  Jul 02, 2009, 11:46:50 posle podne ---
--- Citat: H2SO4  Jun 28, 2009, 09:43:07 posle podne ---treba i te univerzijadiste ocerat, tu ce da banche na racun drzave a drzava se raspada ...

--- Kraj citata ---

Ma navalili na Srbiju da nam sve bolestine navuku pa onda mozemo u EU

--- Kraj citata ---
a par hiljada volontera jbt, chus par hiljada. pa sta ne rade nesto korisno nego volonterisu. kao nadaju se da ce da jebu sportistkinje. jes sve njih chekaju. ccc
ma idi bre

NemanjaBG:
 Ja ne znam kako mozete uopste da pogledate i jednu sekundu tog idiotskog kviza ?

H2SO4 sto je zazas ona je ok devojka ;D

NemanjaBG:

--- Citat: Lacika1991  Jul 02, 2009, 12:53:29 posle podne --- ne verujem da je nameštena emisija,po meni se tamo prijavljuju samo teški očajnici kojima treba novac ili neke budale koje bi samo malo javno da se eksponiraju,a pošto ovi što postavljaju pitanja znaju recimo da je on peder,postavljaće mu i takva pitanja u skladu sa zanimanjem xD,niko ne želi rado da da sve te silne pare

--- Kraj citata ---

Ma namestena je i plus su tamo  sve ocajnici

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju