Ostalo > Offtopic

Gej parada - GLASANJE

<< < (32/65) > >>

MALER:

--- Citat: pirat  Septembar 16, 2009, 09:12:22 pre podne ---[da izadjem napolje da sutnem nekog pedera ili lezbejku u glavu da me snime kamere i zavrsim u cozlu a samim tim zajebem sebe za ceo zivot zbog kretena ....

--- Kraj citata ---

HVALA Bogu što postoje FANTOMKE... :)

Preporuka pre odlaska na gay paradu: Poneti fantomku u džepu, jaknu/dux sa 2 lica, JEDNODELNI prsten za 4 prsta, uzeti ECA... i odličan provod ;)

Sasa Ilic:

--- Citat: MALER  Septembar 16, 2009, 10:51:48 pre podne ---
--- Citat: pirat  Septembar 16, 2009, 09:12:22 pre podne ---[da izadjem napolje da sutnem nekog pedera ili lezbejku u glavu da me snime kamere i zavrsim u cozlu a samim tim zajebem sebe za ceo zivot zbog kretena ....

--- Kraj citata ---

HVALA Bogu što postoje FANTOMKE... :)

Preporuka pre odlaska na gay paradu: Poneti fantomku u džepu, jaknu/dux sa 2 lica, JEDNODELNI prsten za 4 prsta, uzeti ECA... i odličan provod ;)

--- Kraj citata ---

jos fali samo  teteac :)

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---da izadjem napolje da sutnem nekog pedera ili lezbejku u glavu da me snime kamere i zavrsim u cozlu
--- Kraj citata ---

ko ga jebe
i za manje,bar po mom misljenju sam gulio  ;) ;) ;) ;) ;)

a ja imam 2 sina i necu da dozvolim da to gledaju bar ni na tv
ovako,bar ce da pitaju deca mame i tate-PA ZASTO ONE CIKE BIJU one tete i one momke,a odgovor normalnih roditelja ce da bude-bar se nadam-zato sine ili kcero sto su to pederi i lezbijke i sto su bolesni u glavu i zato sto hoce i vas jedan dan da zagade
eto zato stari moj
eto zato!!!!!!!!!

sasacg:

--- Citat: pirat  Septembar 16, 2009, 09:12:22 pre podne ---
--- Citat ---GDE SADA NESTADE OBRAZ?---zar se za ovo borlilo?
jadna je drzava u kojoj se za stine pare moze ovako nesto uraditi
--- Kraj citata ---

ja sam se odavno pomirio sa tim  , jeste... sve je to frustrirajuce i sramota je sta se radi , ali tu niko vishe nista ne moze da ucini ... sta treba jbg da uradim ??? da izadjem napolje da sutnem nekog pedera ili lezbejku u glavu da me snime kamere i zavrsim u cozlu a samim tim zajebem sebe za ceo zivot zbog kretena ....znam jednog dana cu imati svoje dete i naravno da  necu zeleti da ono vidi i pedere i nasilje i drogu i sav taj otpad ljudskog drustva .. ali dacu sve od sebe da ga vaspitam i predocim mu kakva ga sve sranja cekaju i skojima ce morati da se nosi ....

--- Kraj citata ---

Ma brate dzaba svako vaspitanje,kad klinac nesto non stop gleda na tv-u,ulici,skoli...KOliko god se ti trudio da mu objasnis,taj prizr koji vidi svuda oko sebe uticace na njegovo misljenje,jer je to kao nesto normalno...

Zajebi...ja ne mogu da se pomirim sa trim da postajemo toliko usrana drzava da cemo i ovakva sranja da dozvolimo...Jesmo sjebani,jesmo izgubili obraz i ponudili guzicu kome god se digbe,ali ovgo je previse!!!

A sto se glumaca i ostalih koji podrzavaju tice,za neke sam znao da su govna u duzi,ali neki su me gadno razocarali,najvise Bjelogrlic...

U nedelju ce nazalost biti 10 pandura ne jednog pedera...ali nadam se dobrom kontramitingu koji je zakazan za taj dan i velikom broju ljudi koji je protiv iznosenja ove bolestine na ulice!!!

IDEEEEEEEEEEEEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Pedja_Petrovic:

--- Citat ---U nedelju ce nazalost biti 10 pandura ne jednog pedera
--- Kraj citata ---

da,ali ih nece biti po okolnim ulicama  ;) ;) ;)

IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju