Ostalo > Offtopic
Gej parada - GLASANJE
sasacg:
Evo kako ja to vidim...
Znamo da je bolest,odnosno neki mentalni poremecaj koji dovodi do tog nenormalnog ponasanja...I treba da ih prihvatimo kao dio drustva???
OK,nema problema
Ali treba ih prihvatiti na isti nacn na koji prihvatamo i ostale ljude koji pate od mentalnih i drugih slicnih poremecaja poremecaja...Pravac u odgovarajuce institucije,pa na lijecenje!!!
Ne vidim da se sizofrenicari organizuju u parade i setaju gradom trazeci svoja "prava" zato sto su ludi...
H2SO4:
--- Citat: Radomir Jun 15, 2009, 12:16:29 pre podne ---
--- Citat: BokY_LA Jun 14, 2009, 12:16:48 pre podne ---http://www.youtube.com/watch?v=WlbeeKmAo7U
ako se ponovi neka bude jos veca ludnica! Idemo da mlatimo !
kao sto je sasha rekao treba ih @#%^!@ i %^!@#@
--- Kraj citata ---
Ovaj klip najbolje pokazuje koliko su hrabri protivnici gej parade. Kada treba da se sutira covek na zemlji onda su hrabri i u prvim redovima, a kada policajac potegne pendrek razbeze se svi :D :D :D :D :D
Da li je homoseksualnost bolest ne znam. Ali ako jeste, onda je i bolest homofobija, sovinizam, nacizam, fasizam...
--- Kraj citata ---
chemu to poredjenje?
homofobija - strah od pedera. sta je to chudno, vidis gomilu nastranih osoba i normalno da ces se uplasit za svoje dupe. znaci u ovom slucaju vise dominiraju gadjenje i strah (od neceg neprirodnog) nego sama mrznja. mislim da je ova rijec previse izforsirana i vise sluzi kao nekakav argument pederske populacije.
upravo pederska populacija je najzalsuzinja za shirenje homofobije kao odlicnog instumenta marketinga homoseksualnosti. kao da kazu : "shirimo homofobiju normalnom svijetu na svakom koraku ulivajmo im strah nasim koordinisanim akicjama mozda cemo jebati vas i vasu djecu a mozda i necemo".
shovinizam,nacizami fasizam su usko povezani i prije da prilice homoseksualistima :)
djuka777:
Znam ja terapiju :-) Mozda jednog dana napravim i kliniku...Lepo par kura testosteronom i izolovane sobe sa dobrim golim ribama koje ce da ih napadaju kad tad ce morati da se preobrate :-DDD Samo opet sa druge strane ne znam sto bi im to sve dao kad bi mogao ja da uzivam :-DDD
Deja:
To sam ja odmah rekao :D
good girl:
--- Citat: MarK3 Jun 14, 2009, 12:57:05 pre podne ---Jos malo kada Streight populacija bude manja od Gay populacije , odrzavacemo mi parade i vikacemo : Ja volim p**** ;D ;D A devojke suprotno ;D :D :D :D :D :D
--- Kraj citata ---
realno!! :D :D kako smo krenuli,jos ce pederi biti glavni,a mi manjina!! zato momci,udrite muski!! ;D :D :D
p.s. neam nista protiv njih ako se ne kurce i izvoljevaju neka "njihova prava" ,setaju goli po gradu i promovisu se!! protiv sam toga!!! a ovako,bas me briga kome ce ga "metnuti" i ko ce njima!!! kuci nek rade sta hoce!! :D :D
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju