Ostalo > Offtopic
Gej parada - GLASANJE
marelli:
Cek malo, jel ozbiljno palili zastavu Srbije, nisam video da je pisalo negde, izgleda da mi je promaklo.
Pa mamu im j*****, ako je tako, pa sad bih %#$&*^&(*() ... >:( >:( >:( >:( stoka smecarska ....
bojan lepojevic:
pederska posla ;)
MALER:
Ne mogu da se načudim, hahaha em su pederi em su glupi...
EVO čitajte:
http://belgradepride.blog.rs/blog/belgradepride/saopstenja/2009/09/18/protestno-paljenje-zastave-srbije-pre-pocetka-povorke-ponosa
Joca93:
--- Citat: marelli Septembar 19, 2009, 12:48:18 posle podne ---samo,ovi sto su mlatili ove francuze, da li bi imali muda da krnu tako na egleze ili na turke, a oni krnuli na 2-3 polupijana francuzcica, to i moja baba moze da se kurci
nesto sam ispao iz forme i ne pratim ligu evrope, pa neznam da li bi se partizan , ako prodje, a oce kitu, sastao sa nekim timom sa ostrva, pa junaci neka odu tamo pa neka se kurce sa tamosnjim baticama, da vidim kolika su muda u junaka ;D ako oce da glume neke jake kurceve, posto ne vidim da su glumili neku kulturu ;D
--- Kraj citata ---
Nema se para...daleko je engleska ...hahahha salim se , upravu si bro , mnogo je takvih sto su jaki u grupi a kad sami su ni da pisnu
...on topic
Bas su pederi sto su otkazali paradu .. hahhahaha
H2SO4:
koji bolesnici jbt, nevjerovatno sta se desava, tolika medijska kampanja, toliki izliv bolestina, i na kraju slag na tortu najavljivanje spaljivanje zastave. koji bi im sledeci korak bio. dobro da je otkazano, i ovo je nevidjena sramota za srbiju. a sta bi tek bilo da se odrala parada...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju