Ostalo > Offtopic
Gej parada - GLASANJE
Genius:
--- Citat: sasacg Septembar 19, 2009, 08:20:18 posle podne ---Francuzu zelim brz oporavak...
--- Kraj citata ---
Daj boze da se oporavi...
duh:
Vest o otkazivanju "Parade ponosa" obišla svet
http://www.blic.rs/drustvo.php?id=111529
sad ce svi da seru kako mrzimo pedere i pederaj i kako nismo demokratska zemlja
sta nam uradise pederi, a i moralo je ovako kad seru na sva zvona o njihovoj paradi, ko da su oni jebeno sad najvazniji kao i njihova jebena parada
ispade da nismo pederska zemlja, sto je dobro za nas , ali nije dobro za nas u svetu
Jebes pedere nek ga puse, sutra treba svi na avion, pa pravac Katovice.
Radomir:
Po meni je ovo premlacivanje navijaca sasvim opravdano, jer su u pitanju visi ciljevi. Nasa deca vide navijace Tuluza i smatrace da je to u redu i da treba i oni da navijaju za Tuluz, a ne za srpske klubove. Ovo je sirenje prozapadne kulture. Sutra ce doci i ostali navijaci i bice u redu navijati za Mancester, Real, Inter... a ne za Partizan, Zvezdu, Vojvodinu... I kada jednog dana pitam dete za koga navija ono ce reci za Tuluz, jer je videlo njihove navijace. Kuci ce gledati utakmice Tuluza, a ne srpskih klubova. E pa ne moze. Ovo je Srbija i ima da se navija za srpske klubove. Uostalom, ko je zvao te Francuze? Niko, i jos se setkaju centrom grada i promovisu svoje nastranosti. Neka idu u Francusku, pa neka tamo navijaju za koga hoce.
The_Bulldog:
--- Citat: Radomir Septembar 20, 2009, 12:25:16 pre podne ---Po meni je ovo premlacivanje navijaca sasvim opravdano
--- Kraj citata ---
:o :o :o >:( >:( >:( Neverovatno...ne, najbolje je da pobijemo sve strance koji udju u zemlju, jel'...da ne bi nasa deca videla da postoji i neko ko nije nas...Kada je ovde dolazio Real Madrid i kada su se igrale vrhunske utakmice pre 30-40 god...ta rivalstva su samo podsticale nase ljude i decu da nase klubove vise vole, a ne da pocnu da navijaju za one iz inostranstva, samo zato sto postoje. Najbolje decu da zatvorimo u podrume da ne vide i ne znaju nista????? Uostalom ko si ti da kazes za koga ce neko da navija. Ti navijaj za koga god zelis, to je tvoje pravo...ali pravo drugih KAO I TVOG DETETA je da navija za KOGA ON HOCE, a ne tata. I ako si malo vise informisan, znas da su ti franzuci sedeli danima u tom kaficu, povremeno nosili srpske salove i pokazivali 3 prsta i nicim nisu provocirali NIKOGA. Moja zelja je da oni koji su ga prebili, kao i onaj koji je to smislio dobiju po 20-30 godina, pa izvolte..bijte neduzne ljude, samo zbog toga sto vole sport i svoj klub....ne mogu da verujem sta citam...
I evo upravo nadjoh u nekoj od tvojih zadnjih poruka sta si rekao za prebijanje pedera...citat"ali prebijanje pedera nije vrlina. Ja ih ne podrzavam, imam neutralan stav prema njima"
Znaci ubij onog ko ne navija za nas i ko nije nas, ali pedere pusti...neka setaju ulicama i pokazuju sta vole da rade...
duh:
Slazem se sa Buldogom, mada i ti Francuzi nisu trebali "sami" da sede u kaficu, treba da znaju da ima i onih koji ne vole bas da stranac nosi sal sa zastavom Srbije.
Mada to nije gore od toga sto su ovi hteli da nam zapale zastavu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju