Ostalo > Offtopic
Gej parada - GLASANJE
Sasa Ilic:
--- Citat: Gagi79 Jun 17, 2009, 11:56:20 posle podne ---Ovako se to brate radi u Iranu!Prvo ga olese od batina,pa onda jos 100 udaraca bicem!
Smatram da je to dobar lek za pederluk!
--- Kraj citata ---
Iranci su keva,da tako svi rade manje bi bilo ovih idIota sa sargarepama mamu im bolesnu... Ja bi mu samo jos prosuo so po ledjima :D :D
bebac:
--- Citat: Deja Jun 17, 2009, 11:24:19 posle podne ---bebac, smucio si mi sargarepe!!!
--- Kraj citata ---
Jbg reći ću mu da sledeći put to radi sa čokoladom, hamburgerom, veknom hleba...da nam se svima ogadi JUNK :)
Radomire fegetčino stara :D
Zvaću te sledeći put već sam nabavio 2kostima zeca za tebe i mene i šargarepu za tebe, pošto sam ja nabavio rekvizite ja sam glavni sa šargarepom :)
Ma Iranci su zakon i ja kažem, mada ima istine u onome što se kaže, da privlače pažnju na sebe i na finjaka ulaze u sve pore društva, jbg je..em ti takvu demokratiju kad se bolesnici prihvataju i imaju svoja prava, pa jel znate ona stranka pedofila u Holandiji što se bori za prava pedofila...još malo pa će i oni postati društveno prihvatljivi...OK demokratija ali kakva ku.ac demokratija da 99% ljudi gleda nešto sa čime se ne slaže i šta joj se gadi?
A sa druge strane zabranjuju igrice gde ima krvi ???
Ok demokratija je : radite šta želite ali u svoja 4zida, tako bi ja legalizovao i drogu, prostituciju...ALI u svoja 4zida, i to je prava DEMOKRATIJA.
I svako je zadovoljan, ovi se guze i lepo im a mi ih ne gledamo kako to rade i lepo nam )
nellle:
--- Citat: bebac Jun 18, 2009, 10:48:43 pre podne ---Ma Iranci su zakon
--- Kraj citata ---
nema bolje od toga!!!iranci rules!
ninja_bg:
--- Citat: Radomir Jun 18, 2009, 12:16:26 pre podne ---
--- Citat: ninja_bg Jun 17, 2009, 03:12:15 posle podne ---ne lupaj, kakvu su reklamu imali kad su prosli put pokusali da naprave paradu? samo su dobili batine
--- Kraj citata ---
Kao prvo ja nikada ne lupam, vec svaku svoju rec odmerim. Ne znam otkud ti pravo da mi se tako obracas. Ponasam se korektno prema svakome na forumu, tako da ocekujem da se i ostali ponasaju isto prema meni.
Drugo, ne znam kakve su sve koristi izvukli od prosle parade, ali znam da se danima pricalo o tome bas zato jer su dobili batina. Da je sve proslo mirno to bi bila sutra neka sitna vest u novinama i to je to. Cilj nekog dogadjaja je da privuce sto vecu paznju medija, a oni su je dobili. I sada da se organizuje parada ne bi bilo velikog interesovanja da ne postoji opasnost od nasilja. Evo ti primer, mesecima se prica o njima i njihovoj paradi. Na forumima i facebooku se raspravlja da li ce dobiti batine i ko ce ih sve tuci. Vec su privukli paznju na sebe, i to im je za pocetak dovoljno. Ako dobiju batine onda ce na sav glas to razglasiti, zalice se svuda u svetu kako su diskriminisani i kako nemaju svoja prava. To im je drugi cilj. Sve ce to biti preko ledja nas Srba i svi ce opet govoriti da smo zlikovci.
--- Citat: good girl Jun 17, 2009, 07:21:15 posle podne ---Radomire,sto ih toliko branis?? nisi mi jasan,covece!!
--- Kraj citata ---
Ne branim ja nikoga. Ali ponajmanje podrzavam nasilje. Oni me uopste ne interesuju, i ove slike sto je Bebc pokazao su i u meni izazvale mucninu. Ali dozvoljavam pravo na slobodan izbor ukoliko taj izbor ne ukljucuje neku vrstu prinude.
@ Bebac
Dobre su ti slike, koji foto-aparat si koristio? ;D ;D ;D ;D Mogao si da mi se javis kada si bio tamo :D :D :D :D :D
--- Kraj citata ---
lupas majstore, lupas... svi ostali koji razmisljaju kao ti mogu da se pridruze fegetima na paradi, sto se mene tice ne razlikujete se uopste. bice sargarepice i za tebe
bojansilni:
Ljudi,stvar je vrlo jednostavna,pederluk nije zabranjen zakonom....batinanje pedera jeste >:(...
-Nemojte krsiti zakon,vec ga menjajte,pa lepo na finjaka udri po govnima...ali lepo sve poredu i zasluzi muhahaha
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju