Ostalo > Offtopic
Gej parada - GLASANJE
bebac:
e sto volis bebac da se pederises vishe nego leba da jedes....
[/quote]
Kad bi ti pokazao oči bi ti iskočile :D ;D :D ;D. Doduše ti kao pirat imaš već izbijeno jedno oko, e ko ti ga je izbio i kako...neznam? Ali 100% ti je prijalo :)
Nego pirat ima li igde na forumu tvojih slika da vidim dali zaslužuješ uopšte da ti izbijem to drugo oko od "šargarepe" ;D ;D ;D ;D
Sasa Ilic:
hahahaha e bebac jesi lud :D :D :D
ninja_bg:
--- Citat: Radomir Jun 18, 2009, 02:44:59 posle podne ---@ ninja bg
Ti ili ne citas do kraja moje tekstove ili citas samo kraj. Ovo na kraju sam se ja samo salio sa Bebcem, nemoj to da shvatas ozbiljno ;D ;D ;D
Niti sam peder, niti poznajem nekog pedera, a bogami necu da idem na njihovu paradu.
--- Kraj citata ---
dobro, razumem da nisi, ali mi nije jasno kako moze da ti bude opusteno povodom toga
Pirat:
--- Citat: bebac Jun 18, 2009, 03:45:17 posle podne ---e sto volis bebac da se pederises vishe nego leba da jedes....
--- Kraj citata ---
Kad bi ti pokazao oči bi ti iskočile :D ;D :D ;D. Doduše ti kao pirat imaš već izbijeno jedno oko, e ko ti ga je izbio i kako...neznam? Ali 100% ti je prijalo :)
Nego pirat ima li igde na forumu tvojih slika da vidim dali zaslužuješ uopšte da ti izbijem to drugo oko od "šargarepe" ;D ;D ;D ;D
[/quote]
??? ??? ??? ??? ??? ??? ::) izvini sto sam ti rekao da se pederises , ja nisam bio u pravu... lupio sam bezveze... c c c kako si ti prso matori svaka ti cast :)
Radomir:
--- Citat: ninja_bg Jun 18, 2009, 04:03:16 posle podne ---dobro, razumem da nisi, ali mi nije jasno kako moze da ti bude opusteno povodom toga
--- Kraj citata ---
Stvar je vro jednostavna. U zivotu postoje mnogo veci problemi od homoseksualaca. Svetska ekonomska kriza, pedofilija, organizovani kriminal, korupcija, male zarade... tako da me savrseno boli uvo da li dva muskarca jedan drugome u bulju guraju kitu, sargarepu ili nesto trece. Zivot je previse kratak da bih razbijao glavu oko tih stvari. Ako je njima lepo i ako to dobrovoljno rade, meni to ne smeta.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju