Ostalo > Offtopic
Kupnja Online na www.bodybuilding.com!
kapiten:
LUC1FER ima li paketa na vidiku? :roll:
Milos:
ima li sta novo na vidiku? momci jel stigao paket?
LUC1FER:
Stiglo danas. Napisosam utiske u sobi suplementi.
Milos:
zbogom on line kupovino suplemenata
BEOGRAD 1.06.2006.
Vlada Republike Srbije je na sednici održanoj 1.juna 2006. godine donela Uredbu o izmeni Uredbe o carinski dozvoljenom postupanju sa carinskom robom , puštanju carinske robe i naplati carinskog duga koja je stupila na snagu 3.juna 2006.godine.
Suština izmene Uredbe odnosi se na povlasticu koju su imali domaći i strani državljani za robu koju su primali u pošiljci.
Po ranije važećim propisima ova lica su bila oslobođena od plaćanja uvoznih dažbina na pošiljke ukupne vrednosti do 100 evra dinarske protivvrednosti. Nije bilo bitno ko šalje fizičkom licu iz inostranstva robu - fizičko ili pravno lice. Kako je takva zakonska formulacija otvarala mogućnost zloupotrebe ( kataloška prodaja) bilo je neophodno izvršiti izmenu.
Izmenama Uredbe fizičko lice može biti oslobođeno od plaćanja uvoznih dažbina na pošiljku čija vrednost ne prelazi 20 evra i to pod uslovom da je pošiljka upućena iz inostranstva od strane fizičkog lica.
Ukoliko je vrednost pošiljke veća od 20 evra lice nije oslobođeno plaćanja uvoznih dažbina kao i u slučaju kada je pošiljalac pravno lice.
ZNACI POPIZDEO SAM... A JAM 31. 05. NARUCIO PAKET SA SUPPLEMENTMARKETA...ODRACE ME SAD.....UZAS...
Zoka:
Ja sam uzeo neke majice sa cafepress-a, mislim da oni imaju najveci izbor, jedino sam se bas namucio dok su te majice dosle.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju