Ostalo > Offtopic

Kupnja Online na www.bodybuilding.com!

<< < (6/8) > >>

H2SO4:
ma super.
ja i bane_ns taman juce narucili paket od 150 eura.

ricin vs. abricin:
@Mortar:

Nisam još naručivao, ali je Rade32 nešto spominjao da on jeste... Pa sam ja poveo rapspravu na temi ne vezanoj za to (BCAA tema) ali se svodi koliko sam shvatio (Rade32 je iz CG)... Da ti staviš recimo da je država Hrvatska a staviš svoju adresu u Srbiji, tj. na onoj kojoj stanuješ...
Postoji opcija na sajt bodybuilding.com "live chat" gde im ti sugerišeš da promene umesto "hrvatska" u "srbija"... Toliko ja znam!  :-\

Dalje nisam upućen jer ni Rade32 nije odgvorio.... Postavio sam pitanje vezano za carinu, jer, bez obzira oni znaju da oderu po ceni koja nije fixna....

Pedja_Petrovic:
vidis
 pricaj koliko god hoces i ubedjuj se sa drugima oko toga stari moj-ali OVDE a ne TAMO
pozdrav

ricin vs. abricin:
Pa nikog ne ubedjujem, vec se raspitujem. A od tebe sam koliko se secam uzimao i whey, i BCAA, i glutamin ;)
Ne vidim nista lose u tome sto zelim da se informisem..,.

Pedja_Petrovic:

--- Citat: ricin vs. abricin  Avgust 25, 2009, 05:34:29 posle podne ---Pa nikog ne ubedjujem, vec se raspitujem. A od tebe sam koliko se secam uzimao i whey, i BCAA, i glutamin ;)
Ne vidim nista lose u tome sto zelim da se informisem..,.

--- Kraj citata ---

znam ja da si ti od mene uzimao i nije to poblem\i ja sam za to da uvek covek ide tamo gde je jeftinije itd itd itd itd
nije ni bitno
sada ovde mozes da se informises i ok
pozdrav

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju