General Bodybuilding Discussion > Članci

Kako dobar nocni san gradi misice? by Tim Scheet

<< < (2/4) > >>

Pedja_Petrovic:
a cika peki roka kada je na 0% uh...

natrol od 3 mg..

bebac..

ja da pojedem toliko Uh kao ti ja bih spavao poceo dan kao lutak preparirani  ;D ;D ;D :D :D :-* :-* :-*

bebac:

--- Citat: Pedja_Petrovic  Jul 01, 2009, 11:06:20 pre podne ---a cika peki roka kada je na 0% uh...

natrol od 3 mg..

bebac..

ja da pojedem toliko Uh kao ti ja bih spavao poceo dan kao lutak preparirani  ;D ;D ;D :D :D :-* :-* :-*

--- Kraj citata ---

Ma ćuti imam problem malo spavam a imam taj melatonin od 3mg ali nemam kad da ga popijem , sve mi nešto iskrsne da odradim pa ga ne uzmem, spavam po 5h i evo danas me stiglo (posle 1dan 0UH + 1dan 50gr UH) znači ne pomaže mi ni eca+sagorevac 1tableta, mrtav sam.
Stvarno imam veliki problem ne stignem da se naspavam, nikada ne legnem pre 00h (zbog obaveza) a ko na ku..c ustanem bez budilice u 5h da treniram(inače navijam u 5:30h)...znači neznam šta ću sa sobom.
Danas ću pojačati UH .

Deja:
Ma to je pun mesec :D

NemanjaBG:
 Ne znam da li ste videli sada se reklamira neki napitak sa L-Triptofanom u onim kesicama kao za onu instant kafu,ili je to cak i kafa sa L-Triptofanom nisam siguran sta su izmesali???  Ako neko proba neka javi kako je :)

Deja:
Gde si to video?
Mozda jeste kafa - ali onda je sa tripom ne triptofanom :D

Ja znam da ja spavam kao beba uz cappuccino sa zuckerom :) Sad koliko je to dobro za stoma(cic) :D

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju