Multimedia > Slike/Muškarci
Jay Cutler Mr.2009
BIOHAZARD:
--- Citat: nenadns Oktobar 02, 2009, 10:48:14 posle podne ---meni je jedino cudno sto on uopste ne izgleda "flat" na ovim slikama...ne izgleda ispuvano i mlohavo....bas me zanima kako bi izgledao na bini da je ovakav izasao
--- Kraj citata ---
Izgledao bi sitnije nego sto je izgledao,nista se tu ne radi slucajno.
nenadns:
ma nije valjda...
TeH FiLiP:
--- Citat: Profimare Oktobar 02, 2009, 03:06:00 posle podne ---
--- Citat: DB9 Oktobar 01, 2009, 01:25:34 pre podne ---
--- Citat: legendArni Septembar 30, 2009, 11:27:14 posle podne ---i gde vi vidite na ovim slikama sintol ?
--- Kraj citata ---
biceps,a ranije sam tripovao i na prednej rame gornji deo grudi i list,medjutim ako ovo nije foto shop po "crtama"na misicima definitivno samo biceps...i liostovi koji se ne vide
--- Kraj citata ---
bullshit...
--- Kraj citata ---
u listove stavljaju svi kolko vidim :D a za biceps jeste 100% em je imao bas veliku razliku od neke povrede izmedju levog i desnog
p.s. ima onaj clanak koji je pisao Romano po kome navodno 90% pro likova svoje aas ubrizgava u nekom rastvoru sintola pa rokne dubinski u misic...ko ce ga vise znati
DB9:
--- Citat: legendArni Oktobar 02, 2009, 10:16:14 posle podne ---
--- Citat: DB9 Oktobar 02, 2009, 10:03:18 posle podne ---
to se mora priznati da je izasao nikad bolji i odusevio sve i sto kaze pedja odradio je nesto sto mi ostali mozemo samo da nagadjamo sta i zato kapa dole! bilo je evidentno da mu je sve teze i teze bilo da se spremi prosle godine da su povrede uzimale danak pa i taj sintol ali on uradi totalni refresh organizmu i napravi nevidjenu formu.....kako,s cim,na ciju preporuku s koji treningom....kojim magijama????mozda nikad necemo saznati......
--- Kraj citata ---
ajde cuti leba ti vise, sta kakve magije si ti prso skroz? Sta ti ima da saznas? Po tebi ovo je photo shop tako da eto ti to znas vec kako je uradio....
--- Kraj citata ---
odlicno i strucno zapaznje moram naglasiti!
rockarolla:
--- Citat: DB9 Oktobar 02, 2009, 09:38:07 posle podne ---pa on ni na prejudging nije imao striated shouldres?!?!?!?!?!tripujem se da su ove slike 26 sati pre izlaska na binu shopirane
--- Kraj citata ---
znas i sam da nisu, ne znam sta ce ti ta prica.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju