Ostalo > Offtopic
UPOZORENJE!!! METAN METAN METAN METAN???
CROWE:
ZAMOLIO BI DA SE ZAKLJUČA OVA TEMA? KAO STO REKOH OTICI CE OVO DALEKO
Remetik:
--- Citat: -sszgo- Decembar 01, 2009, 09:46:35 pre podne ---a sta se primate ko mladi majmuni na svaku glupost koju cujete....
covek je mozda iskombinovao
META N I WINNY I ANADROL
a svi znamo ako kombinujes tri orala da umres...
--- Kraj citata ---
Trebao je neko tako harizmatican i mudar da nas malo osvesti. ;)
D-man:
--- Citat: CROWE Decembar 01, 2009, 11:55:19 pre podne ---ZAMOLIO BI DA SE ZAKLJUČA OVA TEMA? KAO STO REKOH OTICI CE OVO DALEKO
--- Kraj citata ---
Zasto?
Vec si otisao predaleko pominjuci ime i aludirajuci na osobu cija hospitalizacija nema veze sa gore pomenutim.
Ako si vec mislio dati primjer i pouku mogao si napisati bez pominjanja imena.
guga87:
--- Citat: Sasa Dimitrijevic Novembar 30, 2009, 01:43:16 pre podne ---Procitao sam od pocetka i mogu vam reci da ste svi u pravu. Prvo maldi ljudi lako potezu za steroidima i to totalno bespotrebno da bi bili malo veci na bazenu, plazi, u drustvu... Uzimaju Metak kao da gutaj TIC TAC bombonice, bez ikakvog znanja o kolicini zuimanja, o duzini uzimanja, o periodu uzimanja.. Tako da je u njihovim godinama totalno nepotrebno uzimati blo koje steroide pogotovu nestrucno i dovoditi svoje zdravlje u pitanje. Niko od njih se ne usudjuje da uzme steroide u inekcionom obliku koji su manje stetniji od oralnih koji ostecuju jetru.
Sa druge strane ne moze se dokazati da su ovi mladi ljudi umrli bas od steroida, tj konkretno od metana. On jeste toksican za jetru, ali ne bas toliko da izaziva smrt za 24 sata ili par nedelja od pocetka uzimanja. Ko zna sta je pravi uzrok smrti, ali opet pored toga ne opravdavam to sto su ovi mladi ljudi koristili metan. Ali isto tako znam puno njih koji uzimaju oralne aas i u isto vreme piju alkohol, sto je veoma lep koktel za dobijanje ciroze jetre ili u gorem slucaju raka jetre.
Mi takmicari kao sto neko rece, znamo sta radimo i svesno radimo to sto radimo. A mladim ljudima bih preporucio da iskoriste sveje genetkse potencijale do maximuma prirodnim putem, i ako ne zele da se takmice nikada ne uzmu AAS...
--- Kraj citata ---
podrzavam!ima jedan klinac kod mene[19-19god],poceo je da se roka oralima kao blesav.lik je retard veliki,znaci uzima metan oko mesec i po dana,posle prelazi na vinstrol,pa onda opet neki oralni[ne znam ni koji],uglavnom samo se smenjuje sa tim oralnim bez ikakve pauze,za doze ko zna dal zna nesto vise o tome.i sigurno tako uzima 6 meseci.ja ga vise ne vidjam,zato sto sam promenio teretanu,ne znam sta je sa njim i dal je ziv.mislim bre,koliko treba da budes glup i poremecen da tako nesto sebi radis.
TERZO MIRSAD:
jedan prijatelj iz banja luke mi je rekao da je taj decko sto je umro prije uzimanja bolovao zuticu i kad se zalijecio poceo je da pije orale i to cak 6 mjeseci u komadu pa sta se moglo ocekivati kad je neko toliko dugo na oralima
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju