Ostalo > Offtopic

UPOZORENJE!!! METAN METAN METAN METAN???

<< < (5/6) > >>

mladen88:
 Daj neka neko izbrise ime momka mislim da je degustantno da se necije ime provlaci na netu, bez obzira na pouku koja je vec i jasna... 

duh:
Ko zna sta su te plave tabletice bile uopste.

Sport boy:
Ko zna sta su te plave tabletice bile uopste.
Diklofenat...salim se
Stvarno zalosno je to sto je decko umro,kkako,sto,zbog cega mi mozemo da nagadjamo i pretrpostavljamo.
Svako treba da nauci lekciju iz ovoga,da postoji velika neinformisaonst sto se steroida tice medju amaterima,a isti ti steroidi znaju biti veoma opasni u rukama amatera.

sasacg:
Ma stvar je u tome sto je neki diler iskoristio smrt ovog decka da bi sjebao konkurenciju koja vjerovatno radi sa danabolom

Inferno:
Polako ljudi, mislim da, ono sto je CROWE htio da uradi ovde, je da upozori nabrijane srednjoskolce, zaljubljene u drugaricu iz razreda.....znamo svi da je to u pitanju, pa da ja ne pametujem vise.

Sta god da je uzimao, nesto OPASNO NIJE ŠTIMALO...da li je to neznanje, neinformisanost o porijeklu, dileru, neznanje o kompletnoj prici...stagod. Rezultat je TOTALNO NEPOZELJAN !

-MOJE misljenje je, da ko god NE namjerava da izadje na binu, NE bi trebao da uzima steroide.-
Vi sad komentarisite, ovu zadnju recenicu, ako zelite, mislim da ne bi bilo lose.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju